Din nou la sarme. Atentie fac prapad!

Sal’tare. Ce sunt „sarmele” astea? Nimic special. Asa le place celor de la Oktal sa spuna atunci cand lucreaza la electronice. Si vrei sau nu vrei m-am obisnuit si eu cu stilul lor.

Va intrebati daca imi place sau daca nu m-am saturat de uitat la pixeli sau daca nu mi se pare ciudat, mie ca inginer mecanic joaca asta cu „curentu”? Sa stiti ca desi eram increzator la inceput, mi se pare un pic peste mana. Nu am eu o surubelnita, o cheie, un ciocan (si unul mic de cizmarie ar fi bun). Pacat.

Ce e bine? In toata „joaca” asta cu electricitatea? Pai am mai invatat si eu cu ocazia asta cum sa ma joc la setarile unui monitor LCD sau cum sa vezi „cat de smecher e un monitor sau un televizor”. In rest, apropo de monitoare LCD si de toata activitatea mea pe FACEBOOK legata de Oktal, sa stiti ca in cadrul campaniei asteia, am reusit sa vand trei monitoare si acum „lucrez” la Laptop.

Mi-am adus aminte de vremea cand vindeam telefoane si invatasem coduri rapide de acces sau meniuri, de le spuneam si noaptea’n somn. Unii dintre voi probabil ati observat ca vorbesc pe FACEBOOK mult si despre „fun” pe acolo pe la OKTAL. Ei bine, nu va imaginati ca e ca la Google.

Stam cu cracii in sus si ne distram, vine o idee geniala, dam cu ea de pamant si iese „caramida” de bani si noi ne apucam iar de „joaca” prin birou. Insa daca tot avem de testat LCD-uri sau plasme, legam din cand in cand cate un WII la el sau cand sunt de incercat laptopuri, le forjam cu niste jocuri.

De ziua unuia din colegi facut noste KARAOKE. Deci chestii cat se poate de „domestice” in orice firma care vrea sa creeze si un pic de relationare, dincolo de comunicarea profesionala obligatorie.

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*