Din cupa ta „fierbinte”… de FEMEIE

Sal’tare
Ba oare unora li s-a sters HARD-ul din creier? Cand ii auzi, se plang ca nu mai gasesc cuvinte sa isi exprime dragostea. Doamne si cat e de mare limba romana. Si apropo de inventivitate. Dimineata am gasit un bilet foaaaarte vechi, prin agendele mele, cu o declaratie de dragoste facuta prin liceu si incercata pe trei dragute domnisoare. Suna astfel:

– DIN CUPA DULCE SI FIERBINTE, A TRIGHIULUI TAU PUBIAN – VREAU SA GUST SAVOAREA SI DULCEATA INTREGULUI TAU UNIVERS!

Prima domnisoara, mi-a oferit palma ei draguta peste obraz (era la mate-info, nu intelegea ea profunzimea limbii romane), a doua mi-a spus ca as fi bun de scriitor, mi-a oferit un sarut prietenesc pe obraz si a plecat, iar la a treia a fost cu noroc (era versata fata si a inteles clar „profunzimea” limbajului meu literar) :)))))) Voi care mai aveti „vechituri d’astea sexoase” prin agende sau prin memorie!

Andrei
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

  1. Ehe. Ai avut mare noroc. Nu cred ca inca o data iti reuseste. Adica depinde cum privesti lucrurile. Ca de cunosti 3-4 domnisoare de stil diferit sigur iti va intra cea la care te gandesti mai putin ca asa e lumea. Sincer daca tu l-ai scris atunci tot respectul si incepe sa scri ceva poezii ca esti tare sincer.

  2. @Vasile – a dat sigur, da’ nu mai vrea sa recunoasca! 😀
    @Slash – ma bucur sincer si promit sa va mai fac astfel de „surprize”!

  3. @Dli – am cateva scrise in acest stil, insa daca le dau pe post, iar imi zice lumea ca sunt un tatic pervers. Insa cine stie poate am sa incep sa nu mai ascult de gura lumii. Textul este 100% al meu si intamplarile tot ale mele. Vor mai veni, doar sa gasesc timp sa le astern pe hartia virtuala a internetului! Cu bine. Mersi de incurajari!

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*