Despre viata cu nea Tudor !!!

Sal’tare
Uite ca un nenea din popor… mare artist, mare caracter… care ne zice cam cum sta treaba cu Uniunea Europeana, cu ideile despre lume, cu conceptiile despre oameni si mai ales cu „hai sa fim rationali, hai sa fim oameni si veti vedea ca UE nu ne va da in cap in batatura noastra”. Nu ati ghicit pana acum despre cine e vorba ?
Hai ca va spun io. E o inregistrare din concertul de la Sala Palatului SCUZATI CALITATEA, insa ce e important se aude.

***
Vad ca cel care a inregistrat s-a oprit unde era mai interesant. Pe branza de care vorbea, statea mare un anunt: BRANZA PENTRU PISICI. Evident ca lu’ nea Tudor i-a cazut cerul in cap si l-a intrebat.
CUM BA FRATE BRANZA PENTRU PISICI ?
PAI SIMPLU NENE. DACA IO NU INTRUNESC NORMELE EUROPENE DE IGIENA, VAND BRANZA PENTRU PISICI. DACA OAMENII O IAU SI MANANCA EI DIN EA E TREABA LOR O FAC PE RISCUL LOR ! EU PENTRU PISICI O DAU…
Deci sunt dati dracu da destepti oltenii astia ma. Si totusi ce invatam noi de aici ? Ca romanii sunt adaptabili si ca gasesc solutii. Si altceva ? Pai lucrul ala de il strig io mereu ma oameni buni: FITI ECHILIBRATI si nu fiti mai catolici decat PAPA. Si ca o continuare a postului cu „SPIRITUL CRACIUNULUI„, va spun fiti frate mai calmi si faceti totul mai lent. Nu de alta, dar vi se pare ca sunt mai nefericiti ardelenii ca nu le fac pe toate repede si ca nu fac o mie de lucruri intr-o zi ? Ba dimpotriva, par mai fericiti ca noi. DE CE ? Pai SECRETUL E SIMPLU:
E ca la a manca o mancare buna, a bea un vin bun sau a face dragoste. Daca mananci / bei / faci dragoste repede se duce vraja momentului. Nu mai exista „degustarea”, pentru nici una din activitati. Dispare farmecul ! Mancarea intra repede si te umfli repede in burta, fericirea fiind poate doar pentru cei slabi care se vad si ei pentru o juma’ de ora mai dolofanei. Apoi de baut repede nu mai vorbesc, ca nu mai intelegi nici tu ce ti s-a intamplat, dar nici bautura nu mai intelege cum a ajuns acolo. Ca i s-a intamplat prea repede ! :)) Iar de dragoste facuta repede, nu mai vorbesc. DE CE ? Pai seamana izbitor de tare cu „ora platita” la Crucea de Piatra, in care „treaba” trebuia sa fie facuta rapid, ca mai erau si alti clienti la coada. 😉
Si la urma urmei, sa stii ca pozele sau privelistile superbe nu le prinzi si nici nu le savurezi din goana trenului sau a autovehiculului, ci mai degraba din plimbarea cu bicicleta sau pe jos.
Asa ca hai, VA ROG DIN SUFLET, luati o pauza si ridicati ochii spre CER, caci chiar si plin de nori si „suparat” fiind, tot e frumos cu toate formele acelea ale norilor si cu suflarea rece a vantului.
Sambata mistoaca !
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. “Imbracate… dar totusi goale !” » Artistu’ zice ca…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*