Despre puterea internetului si despre firea umana!

Sal’tare. In week-end am avut timp sa mai vad un film. Surpriza a venit din partea TV-ului de asta data, care mi-a oferit o productie 2007 la National TV: Condamnatii. Misto rau filmu’! Si am ramas de la el cu doua chestii:

1. Firea umana este rea din nastere si pentru a fi buna tre’ sa se educe. In „mostenirea lui genetica” omul nu primeste decat RAUL si pofta de a se hrani din DUREREA altora. Si pentru a deveni buni, tre’ sa ne educam!!!

si

2. E legat de ceea ce se numeste „lumea on-line”! Pentru a putea deveni Celebru In On-Line tre’ sa vii cu ceva caruia sa ii poti pune usor stampila de BOOM. Si uitandu-ma la filmul asta nu am putut sa nu imi aduc aminte de Untreaceble. Era acelasi stil si acelasi tip de deveni celebru in ON-LINE. Doar ca vedeti, desi se spune ca limitele in acesta noua lume virtula nu prea mai exista, cred ca totusi dupa niste „principii morale” ar trebui sa ne ghidam, pentru ca altfel riscam sa o dam in „anarhisme”!

Si acum ca scurta critica de film, cred ca e super fain daca aveti chef sa vedeti un film cu mult suspans. Sigur ca nu e 100% suspans, pentru ca il simti clar de la inceput ca e un film cu happy-end. Si chiar asa se intampla. Insa trecand peste acest lucru, tot „ansamblul” poate primi usor nota 9.

Actorii sunt super alesi! Si Steve Austin in rolul lui Conrad imi aduce aminte de Michael Clarke Duncan in Green Mile. Il recomand ca un film de sambata seara, care sa va lase cu optimism in suflet!

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

  1. eu astazi m-am uitat la Constantine si The Recruit. Pana acum balanta este la egalitate.
    Cred ca asa va ramane pana la final numa’ sa nu adorm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*