Despre Mikey… ala funny!

Sal’tare
Astazi vreau sa imi pun putina cenusa in cap si sa imi iau inapoi niste cuvinte nespuse despre Mikey Has.
Pai si daca sunt NESPUSE, de ce ar mai trebui sa iti faci MEA CULPA?
Pentru ca le-am gandit si asa cum am aplicat acest rationament „usor” pentru Mikey, asa pot gresi si in alte cazuri, punandu-le oamenilor etichete, fara sa caut mai adanc informatii despre ei. dar sa trec concret la explicarea situatiei.
De multe ori am primit episoade ale Dozei de Has le dadeam PLAY, rezistam putin si inchideam. Sigur ca s-ar putea sa fie de vina si faptul ca e un alt tip de umor al generatiei de adolescenti de acum, pe care eu nu o gust. Asa ca in mintea mea s-a instalat eticheta MIKEY HAS NOT.
Insa zilele trecute reciteam un articol mai vechi CUM SA INVATAM si i-am dat PLAY din nou materialului cu Matei Dima. Ei bine dupa ce s-a terminat materialul, YouTube mi-a recomandat filmuletul de mai jos in care Matei e invitat la noua emisiune on-line a lui Mikey. Si desi eticheta din mintea mea spunea NU, subiectul discutat era tentant si sufletul imi spunea DA. Asa ca i-am dat PLAY:

Si bine am facut. Pentru ca am descoperit un alt Mikey. Si am inteles ca Doza a fost si este un experiment si o etapa din dezvoltarea sa pe domeniul asta fain numit VIDEO CONTENT, domeniu de care el e realmente indragostit.
Asa ca acum sunt abonat la Canalul lui si am luat incet, incet la urmarit toate editiile de TRENDING TOPX
Bafta in continuare Mihai si Georgiana sau „Keep up the good work” cum bine zic americanii.
Si voua celor care ati ajuns pana aici cu cititul, va recomand cu caldura sa nu uitati sa ii dati SUBSCRIBE!
Andrei
KIP IN TACI
Sursa imaginii – Kitzcau Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*