despre debate ca evolutie
despre debate ca evolutie

Din nou despre DEBATE ca Evolutie!

Sal’tare. V-am mai povestit in trecut despre Debate ca evolutie aici pe blog. Insa azi am avut un episod cu doi bajeti, care desi par timizi stiu cum sa o faca. Si m-au cucerit pentru ca acum ambii sunt la acest moment dinste show-mani reali. Unul dintre ei cu experienta de scena, iar celalalt cu experienta de materiale video (mai nou si serioase si/sau sociale). Si cum ambele tematici ( Online Video & Social/Politic) sunt acum trending al stirilor, cei doi chiar au facut o treaba buna.

Pai si cine „parlamenteaza” despre debate ca Evolutie?

Hai ca nu va mai fierb. Este vorba de Zaiafet (Horia Sarghi) si Micul Toma (Toma Alexandru de la Comics Club si Ceva Marunt). Va las materialul aici si dupa acesta va spun si parerea mea si astept in comentarii si ideile voastre:

Despre concursuri cu ZAIAFET (Horia Sarghi) si Micul TOMA (Toma Alexandru)

despre debate ca evolutie

Mi-au placut primele 30 de minute in care Toma si Horia se prinsesera bine in hora si mai apoi dupa minutul 40 fost ca o reluare a unei curse de Formula 1. Pareau amandoi ca au motoare turate (sau poate e de vina faptul ca urmaream eu la viteza 1.5) :))))))) Glumesc evident. Insa dupa acest LIVE sper ca baietii sa mai faca „jocuri” de acest tip. Poate tot ei doi sau cu alti sau cu si altii. Pentru ca societatea noastra chiar are nevoie sa inteleaga ideea de DEZBATERE si mai ales ideea de acceptare a argumentelor celuilalt.

Cum ar fi ca DEZBATEREA sa devina un TREND?

SI care sa fie finalul sau plus valoarea acestei „miscari”? Pai intr-o societate in care in ultimii 30 de ani „am invatat” sa avem cetitudini si sa credem CA NOI AVEM DREPTATE, cred ca ar fi o buna solutie. Asa cum spuneau si baietii la minutul 57:00, cred ca Evolutia nu poate veni decat din interactiune. Si hai sa recunoastem, ca noi chiar avem nevoie de Evolutie in conditiile actuale… iar daca vorbim despre debate ca evolutie de la inceput, cred sincer ca ar ajuta si aduce realmente Plus Valoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*