Despina Vandi – o minune de femeie, cantareata si mamica!

Sal’tare
Fie ca vrem, fie ca nu vrem intamplarile mai mult sau mai putin fericite si oamenii din jur cu parerile lor la care tinem, ne influenteaza viata. Ei bine asa se intampla si cu mine, ca doar sunt om. La ce ma refer? Pai la faptul ca pana acum vreun an de zile nu am ascultat Despina Vandi, pentru ca in mintea mea era tot un fel de manelista, insa de pe taramul frumoasei Grecii, pentru ca asa imi facusem eu impresii. Iar anul trecut din intamplare am dat peste acest articol din FORMULA AS si acest articol din ASK MEN si am inceput sa caut mai adanc si sa vad cine este minunea asta de fata, pe care o iubeste o Europa intreaga si nu numai!!! Si hai sa vedem cum m-a fermecat pe mine minunea asta de femeie si mamica a doi copii frumosi! Incep cu GIATRIKO. Cu asta o gaseai ascultata prin anii 2000 prin toate cluburile. Si sound-ul chiar se preteaza, mai ales daca ai si niste scule care sa scoata sunetul frumos!

Apoi AGAPI, mi se pare un pic de pop-rock… ceva in stilul Luminita Anghel. Si o face bine de tot, dupa cum bine puteti vedea si voi!

Iote cum stie ea sa faca si melodii de Craciun… care plac oricui!

O melodie in stilul Eurovision si o alta dovada ca poate canta POP curat si foarte placut urechilor oricarui ascultator.

Asta e o melodie de pahar din aceea trista, in dulcele stil grecesc.

Si daca nu stiati deja, vqa spun eu ca fata stie sa faca si SHOW in adevaratul  sens al cuvantului!

Cam atat despre minunea asta de cantareata. Va mai las si voua onoarea si placerea sa imi mai spuneti despre ea si sa imi lasati linkuri cu melodii care va plac! P.S. Era sa uit sa va las si melodia pe care au ciordit-o Liviu Si Daniela Storfi, cand au facut maneaua aia mizerabila numita De ce ma minti!

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imagine – Furious Johny 

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*