online blogosfera

Descoperiri „artistice” de prin blogosfera!!!

Sal’tare
Azi am chef sa ma mai plimb pe carari blogsferice si sa va impartasesc si voua din ce am mai gasit pe acolo. Si fac asta, pentru ca odata cu venirea toamnei vad ca activitatea in blogosfera creste. Si sincer sa fiu imi place! Sigue e posibil ca „activitatea” sa fie doar parere a mea, in conditiile in care de prin primavara am lasat-o mai moale cu „on-line-ul”. Dar hai sa nu mai lungesc vorba si sa incep in forta.

 • Prima de pe lista e Copila Blonda. Prima oara cand am citit-o a fost dupa ce am dat click la un comment foarte pertinent al ei, insa nu imi mai aduc aminte unde. M-am hodorogit! Ce sa ii faci! 😀 De ce imi place? Pentru ca are placerea de a scrie, de a oferi sensibilitati si de a analiza. Si nu o face inchis si cu cuvinte pretioase! Vorbeste ca orice om normal la o bere. Un fel de barfa de duminica dupa amiaza care te relaxeaza! Aduce intru-catva cu KIDHA! Si pentru ca am chef sa ma simt bine mereu, de azi si-a gasit un sertar in READER-ul meu si in Blog-roll!
 • Desi din cand in cand imi doresc sa mai am si eeu doar 18 ani, uite ca nu se poate. Insa nu pot sa nu salut aparitia unui blog care sa le fie aproape celor ajunsi pe la varsta asta – AM DOAR 18 ANI. Nu va speriati nu e vorba de un site de genul „DOCTORUL ANDREI VA ZICE CUM…”. Nu frate e un site facut de o gasca de oameni hotarati si care au chef sa rupa tiparele. Si uite ca le reuseste bine. Sigur ca atunci cand intri si il vezi pe Ariel in capatul listei nu poti decat sa te bucuri. De ce? Pentru ca iti dai seama ca titlul „copilul minune al blogosferei” i-a folosit la ceva si a stiut sa EVOLUEZE. Nu mai lungesc vorba aiurea si dau ADD si in READER si la Blog-roll si pentru ei!
 • Si daca tot vorbeam mai sus de „copii minune” uite ca tot plimbandu-ma am gasit si eu 2 de 15 ani care au Power Puff-ul. Ei bine pentru niste copii, mi se pare ca fac o treaba superba si mai ales ca au capacitatea de a se exprima atat de bine, fara a avea un exercitiu indelungat al „scriiturii”! Spor la scris si bafta multa ma brasoveni faini ce sunteti!
 • Andrei… 😉
  KIP IN TACI

  2 comentarii publicate

  1. Sunt unul dintre „power-puff-eri” :)).Mersi de apreciere si pe viitor poate ai unele sfaturi de „perfectionare” in legatura cu blogul,fiind unpic mai incepator decat colegul poate o sa am nevoie de cate un sfat aici,acolo o corectare ceva:D

  2. Cu mare placere! Insa te rog sa ma crezi ca in domeniul asta importanta e inspiratiam, rabdarea si ambitia! Nu prea sunt multe lucruri de invatat, pentru ca nu prea exista „retete” de succes! Sau poate nu am descoperit-o nici eu! 😉

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată.


  *