Dependenta ? Singuratate ? Solutii ? MUZICA ?!?

Sal’tare
Uite ca saptamana asta mi-a oferit 2 momente cel putin ciudate. Dupa o saptamana de plecare din Bucuresti in excursia de care v-am zis ca o sa va povestesc in JURNAL, am ajuns acasa si nu aveam net, iar ieri mi-am uitat telefonul acasa. Ei bine ambele momente mi-au aratat intr-o anume masura o anume dependenta a mea de telefonul mobil si de net. Si totusi ma intreb cum reuseam sa „functionez” si sa tin legatura cu pretenii frate pe vremea cand nu aveam telefonul ? Mai greu, probabil, dar reuseam. Se poate si fara net ? Cu siguranta… 6 zile am reusit sa stau fara net si nu m-a atras nici un net-cafe intalnit sa intru in el. Se poate si fara telefon ? Dupa cum mi-a demonstrat ziua de ieri se poate, insa tre’ sa le pui pe toate la punct, in asa fel incat lumea care vrea sa dea de tine sa aibe o cale de contact bine stabilita.
Si totusi ar merita efortul, atata timp cat stiinta iti faciliteaza totusi un acces atat de facil la informatie si la comunicare ?
Ca un fel de joc sau ca un fel de „Quod erat demonstrandum” (ceea ce era de demonstrat), o poti face, daca ai chef de joaca si daca ai chef sa iti incerci limitele. Gata aci ma opresc cu filozofeala !
Dar uite ca daca tot am vorbit de dependentza, care duce de cele mei multe ori la SINGURATATE si PIESA ZILEI e cu Alone and Live. Stiu ca e trista, dar nu va faceti probleme, ca va fac io dupa amiaza sa si radeti, ca sa nu incepeti uikendul tristi…
Dr. Hook – Silvia’s Mother

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*