smerenie respect administratori

Demnitatea Smereniei

Cand spun cuvantul SMERENIE tuturor ne fuge gandul la biserica, la chin sau la canoane. Insa o facem pentru ca nu intelegem ca de fapt Smerenie e un alt termen pentru RESPECT. Dar acel respect oferit celorlati, plus acel respect oferit Principiilor sanatoase care ne face sa fim Oameni cu O mare.
Si sa stiti ca Smerenia ar trebui sa nu ne lege neparat de Credinta in Zei si Dumnezei.

Ea trebuie sa se impuna ca valoare intriseca a unei societati careia sa ii placa sa respecte Spatiul Vital al celui de langa el.
Prea multe cuvinte aruncate intr-un fel de Carusel? Hai sa facem un mic „joc practic”. Stiti vorba aceea veche „CE TIE NU-TI PLACE, ALTUIA NU FACE„. Cu siguranta toti suntem de acord ca e 100% adevarata.

Dar daca vorbim de SANSE sau de AJUTOR oferit NECONDITIONAT, lucrurile stau la fel? Nu prea

DE ce? Pentru ca spunem mereu ca Viitorul ni-l construim singuri si pentru Sanse trebuie sa luptam pana la ultima farama de energie, pentru ca societatea actuala ne-a obisnuit sa credem ca traim in Jungla. Si atunci cand vine un „nebun” ca mine si va povesteste despre „Ofera fara sa astepti nimic in schimb„, evindent ca va uitati toti la mine ca la amenda.

Si totusi, sa stiti de la mine ca fiecare PAS INAINTE facut de indivizi sau de societate ca personaj colectiv, a avut la baza un dement care A DAT CEVA fara sa astepte nimic in schimb. Asa ca VA IMPLOR (daca doriti intr-adevar sa schimbati lumea din jur) faceti „fapte gratis”. Ajutati coltul vostru de lume si nu asteptati rezultate acum, maine sau peste un an.

Si daca Smerenie + Respect = NU?

Da. E posibil ca rezultatele Smereniei si Respectului vostru sa nu le vedeti pana muriti, insa ele se contorizeaza Undeva si ajuta Intotdeauna. Asa ca BAFTA FRATILOR sau vorba unui vechi cantec folk…

Dati-mi toti cate-o aripa si sa fim pe lume frati!

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – Didiy Cinq

smerenie respect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*