DELL: Prima dragoste, poate si viitorul?

Sal’tare. Imi aduc aminte ca acum 6 ani cand am venit la actualul job si am vazut o intreaga firma (18 calculatoare) toate DELL, mi s-a parut tare de tot. Sculele acestea erau destul de scumpe la vremea aceea, pentru mine ca home-user si in mintea mea de atunci aveam impresia ca si un client persoana juridica le ia la preturi apropiate de al meu.

Asa ca am ramas uimit. Sigur ca la cativa ani mi-am dat seama, ca daca stii cum sa faci negocierea si tu ca home-user il poti lua destul de ieftin.

Si totusi ceva nu s-a schimbat in mintea mea de atunci si pana acum referitor la ceea ce inseamna DELL. Si anume respectul pentru calitatea lor. Pentru ca „ce-i al lor, e al lor”. Au calitate (cel putin la calculatoarele desktop pe care am lucrat eu pana acum).

Asa ca saptamana trecuta, cand a venit un var de al meu care avea nevoie de un laptop bun pe care sa il ofer de la Oktal.Ro, am stat mult pe ganduri, mi-am adus aminte de toti acesti 6 ani si de cat de bine am lucrat pe toate sculele DELL.

Apoi am vorbit ceva timp si cu baietii de la TEHNIC si ne-am hotarat sa ii recomandam acest Laptop Dell Inspiron N5010. Evident ca s-a mai uita si in alte parti si la alte firme si la alte configuratii si i-a placut ideea.

Acum vine partea cea mai placuta si care mi-a incantat sufletul. Azi noapte la ora 2 telefonul imi bazaie. Primesc SMS! Va dati seama ca ceva injuraturi si-a luat el. Insa dupa ce am citit mesajul, am zambit si m-am culcat multumit. De ce? Pentru ca mesajul suna astfel:

VARU’, SCULA ASTA DELL SE DESCURCA DE MINUNE! LUCREZ PUTERNIC CU EL 6 ORE SI PARCA ACUM L-AM PORNIT! URAAA!

E placut sa vezi oameni multumiti in jurul tau!

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. Ce-ar fi daca am ajuta victimele din Japonia, scriind pur si simplu?! | alexandrescudaniela.com
  2. Leapsa blogosferica | alexandrescudaniela.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*