decoratiuni

Ce decorațiuni poți utiliza ca să-ți pui în valoare casa in 2018

Stilul nordic a devenit rapid unul dintre preferatele specialiștilor datorită avantajelor multiple pe care le oferă. Treptat, oamenii s-au îndreptat către amenajarea spațiului cu decoratiuni într-un stil minimalist, cu scopul de a îmbunătăți aspectul estetic al camerelor, accentuând, însă, și latura utilitară.

Accentul cade pe simplitate și funcționalitate

Norda, spre exemplu, este unul dintre magazinele online care oferă o gamă variată de obiecte decorative potrivite pentru interioarele cu design nordic.

Așadar, dacă te afli în căutarea unor decorațiuni interioare moderne, poți accesa website-ul magazinului Norda și vei putea alege articolele dorite din colecțiile prezentate.

Iată câteva idei care te pot inspira să-ți amenajezi spațiul într-un mod cât mai creativ, dar care, să transmită privitorului un sentiment plăcut, inducându-i o senzație de apropiere de natură:

1. Optează pentru ghivece suspendate din ceramică.

Chiar dacă ai adoptat un stil minimalist, acest lucru nu înseamnă că este necesar să renunți la decorațiuni, ci ai putea să apelezi la mici trucuri de amenajare. Câteva mici obiecte, pe ici pe colo, vor însufleți încăperea și îi vor imprima un pic din personalitatea ta.

2. Optează pentru cuiere drăguțe care să decoreze spațiul cu detalii impresionante.

O altă idee a decorațiunilor interioare fancy constă în alegerea unui cuier cu buzunar potrivit pentru baie pe care îl poți folosi ca spațiu de depozitare.

3. Pentru terasa balconului poți alege un felinar sau un suport pentru lumânări.

În noile tendințe se află felinarele din bambus împletit, felinarele din sticlă și alamă sau suporturile de lumânări vintage sau suspendate. Oricare ar fi varianta pentru care optezi, ai grijă să se încadreze perfect în decor.

4. Pe masa din living sau din altă cameră, ai putea așeza o vază care să scoată în evidență frumusețea naturală a plantelor.

Trebuie să acorzi o deosebită atenție modului în care pică lumina, dar și elementelor din jur pentru un efect spectaculos.

5. Agață pe perete un tablou care să te reprezinte!

De exemplu, poți atârna chiar lângă biroul la care lucrezi un mesaj motivațional sau un tablou cu o ilustrație care îți place foarte mult. Ai grijă „să nu te ia valul” și să agăți mai multe imagini deoarece vei obține un efect nedorit. Spațiul va părea mult prea încărcat vizual și va conferi senzația de aglomerare și oboseală.

Aranjarea acestor decoratiuni: O stare…

Mai mult decât un design apărut la începutul secolului XX în țările nordice – Danemarca, Finlanda, Islanda, Norvegia și Suedia – stilul scandinav a devenit mai mult decât un design, fiind considerat de către specialiști chiar o stare de spirit.

Frumusețea stă, de cele mai multe ori, în detalii, așadar alegerea decorațiunilor de interior potrivite pot conferi încăperii un plus de personalitate. Focusul pe un anumit centru de interes pentru a da impresia de încăpere spațioasă, precum și modul în care poziționăm piesele de mobilier sau decorațiunile pentru casă sunt cele mai importante caracteristici de design atunci când ne gândim la stilul nordic.

Simplitatea și funcționalitatea se află în prim plan, astfel că atunci când amenajăm interioarele vom renunța la obiectele ce încarcă prea mult în favoarea decorațiunilor de bun gust ce îndeplinesc și o funcție utilă, nu doar estetică, în cadrul amenajării.

decoratiuni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*