DECATHLON nu e o poveste…

Decathlon este o stare de spirit!

Punctul de pornire sau „scanteia” acestui articol a fost o chestie observata la gradinita/scoala copiilor. Majoritatea copiilor sunt imbracati/incaltati de acolo. Ba mai mult, daca te uiti si la parinti, pe mai bine de jumatate din ei vezi pe haine sau incaltaminte „semnatura” aceluiasi magazin.

Cand ma duc la plimbare cu biciclete e imposibil sa nu vad macar un B-Twin. Nu mai vorbesc de adolescentele si fetele cu balerini tot de acolo care sunt peste tot. Parca tot Bucurestiul poarta Domyos sau Quechua.

La inceputuri (acum vreo 3-4 ani) cand am vazut toate lucrurile astea atat de ieftine va spun sincer ca mi-am spus in gand (patit fiind!):

Sunt si astia de la Decathlon niste tepari gen chinezii din Dragonul Rosu. Si intr-un an sau doi parca ii vezi fugind cu bani in niste insule exotice

Povestea Decathlon  la 40 de ani de existenta!

Anii au trecut si „ieftinaciunile” de la ei chiar si-au dovedit durabilitatea. Adidasi de 50 sau 60 de lei tin frate cate doi ani, purtati si zi de zi. Asa ca postarea de azi, vine ca un fel de MEA CULPA pentru acele ganduri pe care le aveam la inceput. Si mai e ceva. Tot la inceput credeam ca treaba cu joaca in interiorul magazinului e doar o gaselnita de inceput si ca se va opri.

Insa azi, tot umbland pe internet din link in link am dat peste acesta – Decathlon la 40 de ani de la infiintare (scris prin luna Mai, de cei de la The Trends). Si am inteles ca de fapt modul asta de promovare si de vanzare a produselor, e de fapt o filozofie creata si dezvoltata in acesti 40 de ani de existenta.

Bravo dragilor! Sa ramaneti la fel si pe viitor si sa ne bucurati pe toti la maxim (si adulti, si copii laolalta!)

Andrei
KIP IN TACI

P.S. Sa nu va aud cu prostii de genul „Las’ ca stim noi ca e articol platit!”. Nu cred ca au ei nevoie de articol publicitar la mine, un „neica-nimeni” anonim de pe Internetul „.ro”.

Sarbatorim sportul impreuna | DECATHLON.RO


Sursa imagine – PR Wave

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*