tatici copil parinte tatic

De ce vrei ma sa ii f*** copilaria? – Addendo SUPARAT la „Jurnal de tatic ep. 32”

Sal’tare
Dupa ce am scris alaltaieri noile vesti despre „minune” am plecat cu un zambet larg pe fata, pentru ca imi erau gandurile la Matei si la „aventurile” lui. Insa uite cum in panarama aia de tramvai 44 care merge in tigania din fundul Giulestiului am vazut o jigodie care nu merita titlul de TATA. De ce zic asta?

 • Pai de la capatul tramvaiului pana cand am coborat din tramvai, copilasii lui i-au exlicat ca au invatat cum se face o sanie. Si ii povesteau omului cum se pun 2 lemne asa, cum se prinde cu suruburi sau cu ceva cuie, apoi cum se aplica tabla pentru talpici, cum se pun 2 scandurele pentru sezut si cum la final se leaga o ata ca sa ai de ce sa o tragi. evident ca dobitocul se uita in gol si probabil se gandea la o suta de vodca si cum o sa manuiasca el telecomanda acasa si intr-o mare scarba le-a aruncat un DA. Evident ca si copiii au simtit asta si li s-a asternut o tristete grava pe chip. Si el nu e singurul! Mai sunt o gramada de parinti care nu mai concep iesirea copiilor lor la joaca cu zapada, fie de lene fie de frica a cine stie ce boli inchipuite in mintile lor bolnave!

ATI INNEBUNIT BA DEMENTILOR? VOI V-ATI UITAT CU TOTUL COPILARIA?

 • Mie nu imi vine sa cred ca avand toata zapada asta tapsanul de la Lacul Morii nu e plin de zumzetul copiilor. Nu imi vine sa cred ca pe breteaua pietonala de la Podul Grant nu e plin de saniute. Nu imi vine sa cred cand ii vad pe copii de la liceul de langa servici cand zic IAR NINGE! si ofteaza a neplacere. Nun imi vine sa cred ca parcurile dupa 6 seara nu mai sunt pline de oameni de toate varstele dornici sa iasa „la zapada” si „la aer”
 • Si apropo de „frica de zapada – BAI parinte dement care nu mai stii sa ii insufli copilului tau dragostea pentru joc si joaca iti spun ca s-ar putea ca daca il lasi numa’ in fata TV-ului, ca ti-e lene sa il duci la sport sau la diverse cursuri sau pur si simplu la plimbare prin parc, ai grija ca s-ar putea ca la 11-12 ani sa ajunga asa – Copiii pe care îi stiam noi… Si nu cred ca iti va face o mare placere sa o vezi pe fi’ta cu burta la gura de pe la 14-15 ani sau pe fi’tu ca ii vine una cu burta la gura la usa!

Andrei
KIP IN TACI

9 comentarii publicate

 1. da..am vazut si eu multe exemplare de genul asta…Si stii care e partea cea mai trista.Eu am luat atunci un reply de pe forumul coolgirl. (articolul de la Copiii pe care ii stiam noi…) Gandeste-te ca am avut DE ALES deoarece acesta nu era singurul…Totusi la acesta m-a atras continutul explicit si constientizarea la varsta respectiva..
  .-= Mihai´s last blog ..Stresul ne imbolnaveste =-.

 2. @Mihai – stiu, am vazut dupa aceea treaba asta. Insa daca tot am aflat de la tine, am zis sa aduc aminte exact de intamplarea asta! 😉
  @iYli – pentru astia mi-ar placea sa se foloseasca INJECTIA DE STERILITATE! Stiu ca sunt rau, dar si-o merita cu varf si indesat! 🙁

Trackback-uri și pingback-uri 3

 1. bagamare.ro
 2. uberVU - social comments
 3. Tweets that mention De ce vrei ma sa ii f*** copilaria? – Addendo SUPARAT la “Jurnal de tatic ep. 32″ | Parerile Artistului in Blogosfera -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*