actori romani geniali
actori romani geniali

De ce sa nu ii dau „unu” frate? Ca e GRATIS si usor de dat!

Sal’tare
Pe Radu Herjeu il stiu din anul I de facultate. Vreo 4-5 ani am activat in organizatia non-guvernamentala cu profil cutural pe care o infiintase si pe care o conducea. Nu imi venea sa cred cum le poat face pe toate, in conditiile in care pe vremea aceea lucra si al stiri in uikend, apoi a fost si prezentator al emisiunilor electorale din anul 2000 si in anii urmatori a lucrta si la Jurnalul o perioada. dar uite ca avea energia sa le faca si sa le rezolve pe toate. Undeva in primul an de servici, am descoperit muntele si gasca nebuna cu care merg acum pe munte. Asa ca relatiile mele cu „CLUBUL” (asa cum alintam noi organizatia non-guvernamentala) s-au cam rupt. Insa am urmarit cu interes pe net in continuare activitatile lor. Si uite ca astazi prin intermediul blogului si a retelelor de socializare am sansa sa ajut unul din proiectele lor numit LIC ART! Cum? Citez din mesajul primit de la Radu pe Facebook:

E simplu si e gratis, dar votul vostru poate aduce finantarea de care are nevoie.Aici http://www.facebook.com/l/f3e72;www.taraluiandrei.ro/orasul-tau/voteaza-proiectul-lunii.html, bifati casuta din stanga proiectului, completati miniformularul si votati (Nu dati pe „detalii”!!!). Va mai trebui sa confirmati primirea mailului de la ei. Va rog dati mai departe acest mesaj, cu copy si paste. Va multumesc!

Hai nu fiti lenesi! Ajutati proiectul, pentru ca e unul din putinele proiecte cu 8 ani de experienta si cu target pe LICEENI si pe dorinta lor de exprimare artistica! Maine poate copilul vostru isi va descoperi prin intermediul unei astfel de manifestari, valente artistice pe care nu si le pusese inca in valoare!

Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Sarur mana si nu pot decat sa ma bucur ca apreciezi! Insa ceea ce fac nu e special, e un fest normal pentru un om care a fost 5 ani alaturi de oamenii din aceasta organizatie! 😉

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*