De ce nu este ROCK-ul pentru toti?

Sal’tare. Asta enigma ne chinuia mintile, mie si unui coleg in fata unui pahar de bere acu vreo doua saptamani. Si sa vedeti ce a iesit:

„Pentru ca tipul asta de muzica vine mereu dintr-o revolta si pentru ca „traducerea” ei in plan muzical se face greu. Uite de exemplu pe oricare din voi, atunci cand va apuca supararea pe lume in general, cati din voi va apucati sa faceti versuri sau sa cantati cantece. Putini! Eee uite ca cam asa sta treaba. Plus ca muzica rock (de calitate si cea care ramane) are nevoie de informatie si un pic de cultura. Si daca luam cazul rock-ului romanesc de un pic de cunostinte de istorie si ceva idee despre cultura populara, cu care-l gasim „presarat” la greu de cand a aparut.

Diferente mari intre tipicul rock-ului de alta data si cel de azi?

Ca idee si ca esenta nu. Dra ca mod de transmitere a mesajului cu siguranta DA. Pentru ca si societatea a devenit un pic mai superficiala. Si rockul pune (mai nou) accent pe „cum suna”. Acum mesajul nu mai e spus, ci indus. Sau poate nu mai inteleg eu muzica noua?
Apropo… uite una din new wave


Si una din „generatia” veche


Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. rockul vechi intotdeauna o sa ramana mult mai bun ca cel de azi.Poate doar pentru ca doar oamenii cu talent la cantat se apucau de rock

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. MUZICA… oare s-a schimbat? Sau am “cazut” noi un pic? » Artistu’ zice ca…
  2. MUZICA… oare s-a schimbat? Sau am “cazut” noi un pic? | Parerile Artistului in Blogosfera

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*