De ce imi place Chirila!

Sal’tare
Inainte de toate dati si voi PLAY, ca e aiurea sa vorbim de conu’ Chirila fara sa ii auzim glasul Cum a inceput toata aventura „placutului lui Chirila”?

  • Pai logic cu nebunia de Vama Veche, din al carei repertoriu auzi si acum melodii cantate la munte sau la malul marii – Vama veche – Sf Petru – Nu am chef azi – Hotel Cismigiu – Ana – Calul din Marlboro – VST s.a.m.d. Apoi a continuat cu nebunia aceea de armata. O opera muzicala din care nu poti asculta o singura melodie. Este daca vreti ca si calatoria lui Apolodor povestita de Ada Milea. Un tot, pe care daca vrei sa il simti la adevarata sa valoare, il „halesti” doar intreg. Dupa care la desfacerea VAMII am crezut cu totii ca Tudor Chirila a fost un nume care va ramane in trecut pe una din filele istoriei contemporane a muzicii. Mai ales ca se spunea despre el ca e un mare betiv si se cam si drogheaza. Si dupa toata nebunia aia uite ca a pornit cu VAMA. Si recunosc ca la unul din concerte am ajuns si eu. Si are acelasi „flow” de alta data. Nu mi-a pasat ca poate au dreptate ziarelele si ca poate se drogeaza, nu mi-a pasat ca poate atunci la concert era beat. Nu m-a interesat nimic, pentru ca in fond si la urma urmei eram un om care venise sa asculte muzica. Am inchis ochii si am ascultat muzica, asa cum faceau si cei care ascultau muzica in anii ’60. Si totusi dupa perioada in care au aparut in disperare stiri negative despre el, stau si ma intreb:

Oare un nebun care a facut lucrurile de mai sus si care mai nou cica e „un fel de embelma de promovare a BURSEI„, oare poate fi un personaj atat de negativ pe cat ni-l prezinta mass-media? Eu unul cred ca e un om normal, care bea ca oricare dintre noi, care mai imparte ca si noi un „joint” cu prietenii si care probabil ca mai si fute din cand in cand. In rest toate bune si frumoase

Oare o fi corect cum il privesc? Sau pierd pe drum anumite argumente? P.S. Noroc cu acest link foarte vechi „aruncat” de Dragos cu acest play list, ca altfel nu imi ma aduceam eu aminte azi de Chirila si aventurile lui mai mult sau mai putin muzicale!

Andrei
KIP IN TACI

(Sursa imaginii Zuzaa)

4 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 2

  1. polimedia.us/fain/
  2. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*