credite nebancare ifn simplu credit
credite nebancare ifn simplu credit

Credit pe termen scurt? De ce este convenabil?

Creditele bancare, nu credit pe termen scurt este fără îndoială prima alegere atunci când achiziționezi o locuință, un autoturism mai scump, faci o investiție într-un teren, etc.

E vorba de angajamente pe termen lung, iar rambursarea unui astfel de credit durează și zeci de ani. Evident, este o responsabilitate mare, fiind vorba de o sumă considerabilă.

Dar uneori, nu ai nevoie efectiv de atât de mulți bani. Un credit rapid, mai redus ca valoare, pe termen scurt, poate fi exact răspunsul la problemele tale.

Perioada de timp în care vrei să plătești ratele este mult mai mică, dacă optezi pentru un credit online.

Poate ai nevoie doar să completezi o anumită sumă, pentru a achiziționa ceva, poate ai de achitat rapid o factură mai mare?

100% online, credit pe termen scurt, este soluția potrivită!

Din ce în ce mai multe persoane recurg la astfel de credite online sau credite de nevoi personale, pentru a achita o datorie, pentru a plăti urgent o anumită creanță sau pentru a ajuta un prieten la nevoie.

Un credit pe termen scurt din categoria de credite nebancare are o serie de beneficii pe care merită să le cunoști, pentru a lua o decizie informată, în cazul unui astfel de credit online.

Care sunt beneficiile unui credit pe termen scurt?

Rapiditate

Un credit pe termen scurt este numit pe bună dreptate credit rapid.

În ziua în care ai nevoie de bani, aplici online pentru un credit de nevoi personale, sau pentru un credit online avantajos, la Simplu Credit.

Primești răspunsul în scurt timp, știi dacă este aprobat, trimiți documentele necesare, primești banii. Nimic mai simplu, nu ?

 Cu toții știm că de regulă pentru credite de lungă durată, e nevoie de un set mare de documente și acte, ai nevoie de timp și răbdare, pentru că un astfel de credit nu este imediat alocat.

Un credit 100% online nu îți cere timp și nici nu te deplasezi. Aplici comod pentru credit, din fața calculatorului sau chiar de pe smartphone.

 Clienții care apelează la credite pe termen scurt, credite online rapide de la IFN-uri, sunt persoane ocupate, au joburi solicitante, care nu le lasă timp pentru așteptat la cozi la bănci.

Simplitate

Pentru a primi un credit pe termen scurt, ai nevoie de un minim de documente.  Pentru clienții noi, un minim de acte necesare la Simplu credit, pentru solicitarea unui credit rapid este:

  1. Cerere de creditare
  2. Informare Prelucrare Date de la Biroul de Credite S.A. (Acordul Biroului de Credite)
  3. Document valid de identitate : carte de identitate sau buletin, neexpirate
  4. Acord ANAF / Adeverință de venit pentru salariați / un talon de pensie recent, împreună cu decizia de pensionare.

Documentele sunt rapid verificate și analizate de specialiștii de la Simplu Credit, nu durează mult până oferă răspuns cu privire la cererea de creditare.

Condiții avantajoase

Un credit rapid are mereu condiții avantajoase : ratele sunt stabilite clar, de la semnarea contractului de credit, poți rambursa plătind online, în cont, prin terminalele Self Pay sau prin transfer bancar, în conturile indicate de IFN.

Nu ai nevoie de giranți, creditele 100% online sunt oferite persoanelor fizice sau juridice fără garanții, fără a implica alte persoane sau companii.

Poți accesa un astfel de credit fără ca familia sau prietenii să știe că ai nevoie de bani. De asemenea, rambursarea se face simplu, cu instrumente online de plată, fără nici un efort.

Un alt mare avantaj al acestor credite este legat de sumele împrumutate. Un credit pe termen scurt este rambursat mult mai rapid decât un credit bancar.

Poți solicita credit pe minim 6 luni și maxim 48 de luni, deci perioadele în care achiți ratele creditului sunt mult mai scurte, ceea ce este confortabil din punct de vedere financiar.

Sumele pe care le poți împrumuta pe termen scurt variază de la minim 500 RON, la maxim 5000 RON, în cazul unui credit online.

Asta înseamnă că poți avea în cont exact suma minimă de care ai nevoie, pentru a rezolva un impas financiar de moment. Este mult mai facil de rambursat o sumă sub 1000 EURO, față de creditele obișnuite.

De ce să alegi Simplu Credit,  pentru un credit pe termen scurt?

Toate aceste beneficii ale unui credit pe termen scurt determină clienții să revină către Simplu Credit, pentru a solicita un nou împrumut.

Și un secret de la Simplu Credit: dacă plătești corect fiecare rată la scadență ai comision de administrare zero pentru rata respectivă, iar pe toată perioada contractului de credit beneficiezi de un DAE avantajos pentru tine. 

Transparența și seriozitatea cu care este tratată fiecare solicitare de credit pe termen scurt a consolidat încrederea pe care o au clienții în compania de credite Simplu Credit.

 Dacă ai nevoie de o soluție flexibilă, dacă nu știi cum decurge un contract de credit rapid, ai nevoie de un sfat sau o îndrumare, specialiștii de la Simplu Credit sunt mereu alături de clienți.

Andrei
KIP IN TACI

acredite nebancare ifn simplu credit pe termen scurt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*