webstock 2017

De 9 ani ei aduc bucurie…

Ce facem eu oare acum 9 ani? Pai cred aveam 6 luni implinite de cand imi facusem blogul si scrijeleam cuvinte poetice despe toamna. Sigur ca in acelasi timp comentam si discutam intens cu bloggerii pe care ii citeam. Inca nu aparusera mediile de socialiazare (Twitter/Facebook).

Insa atunci niste oameni „frumosi si nebuni” porneau un eveniment care vroia sa adune ceea ce era valoros in online-ul romanesc. Despre ce si despre cine e vorba? Pai oamenii „frumosi & nebuni” sunt gasca vesela si muncitoare de la Evensys. Iar evenimentul care implineste in aceasta toamna 9 ani se numeste Webstock. Si desi am zis in anii trecuti, ca as vrea sa ma duc, n-am reusit. Insa anul acesta mi-am propus inca din august si sunt hotarat.

De ce o fac?

Pentru ca in ultimii ani am cam uitat si blogul si socializarea si parca imi pare rau. E o lume frumoasa care ii ofera multa inspiratie si mai ales multa energie. Odata cu dezvoltarea retelelor sociale a aparut si o altfel de energie, menita sa te „forteze” (intru-catva!) la evolutie si la diversificare (Asta din punct de vedere personal).
Daca insa vorbim strict de ceea ce se va intampla acolo,

… trebuie sa recunosc sincer ca speakerii anuntati pana acum chiar ma fac sa spun – DA FRATE, O SA FIE TARE! Ca in fiecare an evenimentul va fi transmis live pe site, pe 30 septembrie. Dar sunt convins ca emotia aceea vibranta si faptul ca stai in acea sala alaturi de oameni veniti sa ofere si sa imparta, nu poate egala nici o transmisiune LIVE. Plus ca imi e dor de multi dintre VOI cei cu care am dat mana acum 9, 8 sau 7 ani si alaturi de care am baut si beri. Si VREAU mult de tot, ca pe voi cei care ati parut noi si cu care tot discut des sau colaborez des in cadrul unora din manifestari sau in cadrul unora din campanii, sa va vad FACE-TO-FACE. Pentru ca doar atunci mi se pare ca NE CUNOASTEM intr-adevar.

Stiu, puteti spune linistiti ca SUNT DE MODA VECHE. Insa imi place sa relationez astfel. Si daca pana acum acest mod de a dat roade si mi-a creat relatii superbe, n-am sa renunt la el si nici la voi.

Revenind insa la editia de anul acesta. Daca tot ma duc vroiam sa va spun ca s-a dat drumul votului la Online Personality of the Year si oricine poate sa isi sustina preferatul, intrand in aplicatie si votand (GRABITI-VA! Votarea se incheie pe 21 SEPTEMBRIE). Castigatorii de la aceasta categorie, precum si cei de la celelalte categorii din concurs vor fi anuntati in cadrul Galei, pe 30 septembrie, la JW Marriott. Cine doreste, poate solicita gratuit o invitatie la gala. Detalii dasiti aici – http://www.2016.webstock.ro/premii.php#top.

Cam atat despre acest vis frumos numit Webstock. Sper sa vin cu povesti interesante de acolo. Si pe 30 Septembrie stati aproape de mine pe Facebook si va voi da mesaje si poze cu „nebunia” frumoasa de acolo.

Webstock este un eveniment organizat de Evensys (http://www.evensys.ro/) si Vodafone (http://www.vodafone.ro/) in colaborare cu Bitdefender (https://www.bitdefender.ro/), HP (http://www.hp.ro), Coca-Cola (http://www.coca-cola.ro/), McDonald’s (http://mcdonalds.ro/), Raiffeisen Bank (https://www.raiffeisen.ro), LG (http://www.lg.com/ro/), Staropramen (http://staropramen.com/ro) si Siviero Maria (http://www.sivieromaria.ro/).

Sursa imaginii – Bianca Ionescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*