Dating 2.0 la rubrica „Realist sau Hater de Duminica?”!

Sal’tare Urla toata lumea de cateva luni bune ca Twitter-ul, Facebook-ul si celelalte unelte de socializare sunt mai ales pentru PR si promovare. Insa nimeni nu spune ca uneltele astea sunt noua generatie de site-uri de dating sau cum bine spune cineva cunoscut, DATING 2.0. De ce nu vor sa o recunoasca? Pentru ca folosesc cu precadere unealta asta pentru „a agata”. Nu credeti ca am dreptate? Pai hai sa va dau si argumentele clare: – De ce si-ar pune cele mai favorabile poze cu ei si pe Facebook, blog si Twitter? Pai cred ca pentru a transmite un mesaj clar – „E LIBER MANCA’V’AS!” (si fetele si baietii) – E adevarat ca vechea metoda de selectie de pe site-urile de dating s-a imbunatatit. Acum nu mai vezi ce ti-ai dori la gramada, ca pe vaci si boi. Insa avantajul mare de tot al noilor site-uri e ca nu prea iti poti crea tu o imagine. Lumea, daca are rabdarea de a cauta destul de „adanc”, te poate cunoaste in detaliu citind blogul, scrierile de pe Twitter sau vazand evenimentele la care participi – Iar faptul ca TWEET-MEET-urile se fac aproape in fiecare saptamana, a facut ca instrumentul sa devina unealta cea mai eficienta. Adica? Pai vorbesti cateva zile pe net. Dupa care HOP la MEETING si daca amandoi partenerii isi dau nota de trecere, e posibil sa ii vedem iesind pe amandoi zambitori dintr-o camera de hotel sau din apartamentul unuia dintre ei Plus ca mare parte din vechile site-uri de dating au ajuns un paradis pentru damele de companie. Asa ca increderea in ele a scazut in favoarea noului curent 2.0. In rest va las si pe voi sa mai ziceti si PRO si CONTRA! Andrei KIP IN TACI Sursa imaginii Vidu.Ro]]>

6 comentarii publicate

 1. mda, cam simpliste argumentele (ai avut si argumente in articol? daca da, erau cam cetoase)
  asa ca nu cred ca esti Realist, doar Hater de duminica šŸ˜‰
  succes šŸ™‚

 2. Se aplica ce spui tu in 90 % cazuri, hai si mai mult … dar mai exista si exceptii. Exceptiile sunt aceia ce creaza albume pe aceste site-uri, am zis albume, nu poze photosopate … pentru prieteni s.a.m.d.
  Dar, ai si tu dreptatea ta .. šŸ™‚

 3. @Stefan – La rubrica asta nu am chef sa arat cu degetul, ci doar sa reliefez o stare! Nu de alta, dar adca a apuc sa arata cu degetul prin „linking”!
  @HaiSaMergem – cred ca totusi te-ai dus cam departe. Aici vorbeam doar despre DATING pur si simplu!
  @Diana Greger – nu am zis ca toti, ci doar ca mediile de care vorbeam mai sus sunt SI INSTRUMENTE DE ACEST TIP! (P.S. M-am si speroat cand am vazut Diana Greger! Cu Nanuc ce faci, il lasi prada neantului din INTERNET? ) (P.S. Inca odata felicitari si sa fiti fericiti si sanatosi!!!)

Trackback-uri și pingback-uri 3

 1. Posturi TV » Blog Archive » Dating 2.0 la rubrica ā€œRealist sau Hater de Duminica?ā€!
 2. pligg.com
 3. polimedia.us/fain/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*