Dame de consumatie… Oare ?!?

Sal’tare
Nu mai departe de acum 2 luni ziceam asa despre blogging. Ei bine azi revin la idee si ma intreb din nou ?
Si daca tot pun intrebarea, hai sa nu o las sa ramana intrebare retorica si incerc explicatii pentru diferite perioade de „consumerism ale bloggingului si ale blogger-ului”.
Asa ca iata inceputul:
* Partea „SUNT CEA MAI FRUMOASA FATA…” Tu „fetitza” proaspata, entuziasta si crezand ca dupa ce vei face „meseria” asta vreo 2-3 ani, o sa poti fi deja o „matroana”. Crezi ca esti cea mai frumoasa si ca te „unduiesti” (in scrieri) mai ceva ca dansatoarele din buric. Si tot oferi… (nu zicem ca si ei iti cam ‘dau’; de comment-uri era vorba ;)) , la ce va gandeati mai micutilor 😀 )
* Partea „Mmm, parca nu sunt chiar asa sau poate ca am imbatranit !” Cand te invetzi cu un anumit statut si crezi ca nu mai trebuie sa oferi ! Crezi ca posturile vin de la sine si ca doar trei randuri sunt destul pentru a exprima ceea ce ai tu de spus. Si aici e o prima „cumpana” in viata ta de blogger (vorba lu’ bunica-mea). Ei si acum iti dai seama ca aceasta „chestie” are si ea regulile si normele ei, pe care daca nu le respecti, ai sa scrii pe blog la nesfarsit. Acum iti dai seama ca desi la inceput spuneai ca scrii doar pentru tine, iti place sa fii apreciat si iti place gustul mini-celebritatii de care te bucuri. Asa ca idei precum ale andressei „scriu pentru ratoni, veverite…” e un slogan misto si bine folosit de ea, dar nu mai crede nici unul din bloggeri cu un trafic cat de cat bunicel. Asa ca iata cum incepe „fata de consumatie” sa se intereseze de ceea ce le place „domnilor”, cum le place „domnilor” si tot asa.
(N.B. Pana aici am cam ajuns si io… mai departe nu imi pot decat imagina…)
* Partea „Mda, parca am ajuns si io sa o fata bazata” – ai un trafic bun, te-au luat in seama si niste bloggeri mari si cresti usor si sigur. Daca ai noroc ai inceput sa faci si nite banisori din toata treaba asta si visezi sa renunti la servici si sa traiesti din asta… dar momentan sunt doar vise…
* Partea „Am ajuns Matroana… la o varsta frageda !” – da ce sa zic ai dat peste un filon de ar. Io placut unui ‘client’ intr-o seara cum ai prestat. Ai avut NOROC ! Ai aparut la ziar, sau la radio, sau la tv, sau in vreo carte… sau a zis Basescu ceva de tine :)) si iata-te ajunsa FATA CU SITUATIE ! 😉 NU am bag cu prea multe supozitii aici… ca vreau sa pastrez un mister asupra acestei perioade. Cine stie ? Poate maine da si peste mine Tariceanu cu motorul, ii zic ca sunt ziarist >:) si pe urma ii zic adresa bloggului. Si iata-ma-s CELEBRU !!!
* Partea „Matroana batrana… deja sunt pensionara” – am „nepotzei si ii invat sa fie hackerasi… ia continuarea va las pe voi sa o faceti… 😀
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*