modern dad primii bani

Daca nu esti sef pan’ la 30 de ani!

Sal’tare
Hai sa va zic ultima „tinichea” in materie de prejudecati care circula printre tinerii din generatia mea: DACA NU AI AJUNS INTR-UN POST DE CONDUCERE PAN’ LA 30 DE ANI, SLABE SANSE SA MAI PUI UNUL DUPA ACEEA!
Frumos, ce sa zic. Pe copiii astia i-a pacalit cineva cu ideea asta pentru a-i face niste mici resemnati si numa buni de prins in cangele unui loc de munca, nu foarte bun dar stabil din toate punctele de vedere. Ei bine dragii mei colegi de generatie aflati ca din realitate va spun ca cei care au apucat un post de conducere pana in 30 de ani au fost varfuri ale generatiei lor. Insa „oamenii normali” abia dupa 30 prind asa ceva, pentru ca de abia atunci reusesc sa se maturizeze din punct de vedere profesional si de abia atunci au experienta necesara managerizarii unor grupuri sociale.
IA ZICETI VOI, AM EU DREPTATE? SAU GRESESC PE UNDEVA?
Andrei… 😉
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

 1. Nu e batuta in cuie treaba asta cu 30 de ani, insa faptul ca ai ajuns intr-o pozitie de conducere pana la varsta asta inseamna un avantaj, o bulina mare si verde pe CV-ul tau si oportunitati de a obtine in continuare aceleasi tipuri de locuri de munca.
  Daca pana la 30 de ani ai muncit in diverse locuri ca si muncitor necalificat doar nu crezi ca iti va incredinta cineva conducerea unui grup fara a avea experienta, ceea ce inseamna ca iti va fi cu mult mai greu sa ajungi sef dupa aceasta varsta.
  Asadar conceptul e valabil doar pentru ca se bazeaza pe niste premise logice si nu pe niste prejudecati aiurea.
  In concluzie este bine sa va afirmati cat mai din timp si sa obtineti posturi cat mai bune in tinerete pentru a va asigura continuitatea in cea de-a doua parte a vietii.
  Ca intotdeauna exceptiile confirma regula.
  Toate bune!
  XtraVagAnT’s last blog post..A venit berea Stejar

 2. Nu neaparat Artistule, ci doar ca este normal sa iti asiguri traiul la batranete cat mai rapid posibil.
  Mai vad unii care fac facultati pana la 30-32 de ani si apoi nu ii mai angajeaza nici draq. Cand il intreaba la 30 si ceva de ani ce experienta are el zice ca a facut laboratoare in facultate, lol.
  Toate lucrurile se fac la timpul lor si toate actiunile din tinerete au repercursiuni la batranete. Eu am aproape 30 si deja am fost si subordonat si sef si director, ba chiar si patron. Toate astea pentru ca am inceput sa pun osul la munca devreme. Multe nopti pierdute invatand si seriozitate in ceea ce faci asta e secretul.
  Altii se plang ca au ajuns la 30 si nu ii angajeaza nimeni pentru ca nu stiu sa faca nimic sau ceea ce stiu o fac prost.
  Ia incerca sa-ti gasesti un loc de munca la 50-55-60 de ani sa vezi cum stau lucrurile. Dar cand ai in CV posturi de conducere chiar si la acea varsta iti este cu mult mai usor sa abordezi o noua angajare.
  Si as putea sa vorbesc mult si bine despre aspectul asta al angajarilor dar ma opresc aici.
  Toate bune!
  XtraVagAnT’s last blog post..A venit berea Stejar

 3. Pe de o parte cred ca ai avut si o mica sansa! Cunosc oameni capabili care nu au fost lasati sa fie „varfuri” pentru ca si-ar fi luat prea mare „avant”! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*