online blogosfera

„Da un pooop la camera…”

Zicea „Innocenta” prietena a Piticului, in filmuletzul facut Duminica dupa ce, „mititelu” consumase frumusete de litri de bere, iar acum dadea vina pe Costica ! Si totusi din vorbele Piticului mi-a ramas intiparit un blog, cu al carui „scriitor” s-a intalnit cu Piticotul: AMAR DE ZI. Asa ca curiozitatea m-a facut si pe mine sa ma duc sa vaz cine e gagiul asta. Si iata ce gasesc intr-unul din textele lui:


După 12 ani
Mi-am luat prima maşină acum 12 ani şi tot atunci am renunţat la metrou şi autobuze. Complet. Bine, nici până atunci nu eram vreun mare consumator – aveam bicicletă şi doar dacă era gheaţă sau zăpadă n-o foloseam.
Azi, am redescoperit transportul în comun. Parcă văd ricanările, zâmbetele-n colţul gurii şi aburul de mişto ridicându-se dinspre voi: „aşa, burjuiule, să vezi şi tu cum trăieşte poporul, mai dă-te jos din caleaşcă, mai înghesuie-te şi tu cu proletariatul, mai slăbeşte!”.
Păi… poporul e mai deştept ca mine, asta-i sigur. E mai rapid cu metroul şi cu autobuzul. Şi e mai… intim, într-un fel… Aşa apropieri faţă de necunoscuţi n-am mai întâlnit de la duşurile din armată.
Articolul intreg e aici.
Imi place gagiul ? Oare o fi vrand sa se inscrie in Partidul Socialist ? Sau o fi de „dreapta” ?
Andrei… 😉
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*