Da sunt de STANGA! Si as vreau sa fiu MANDRU!

Sal’tare
Nebunia ultimelor zile a facut ca si oamenii de rand sa o ia un pic „razna”. Si multi oameni au inceput sa vada lucrurile in alb si negru. Iar multi dintre cunoscutii mei m-au omorat cu intrebarea ESTI PRO SAU CONTRA USL / BASESCU. Iar daca raspunsul nu vine repede si hotarat, cu totii spun rapid ca esti impotriva poporului. Si te trezesti cu SMS-uri de genul – SA NU MA MAI CAUTI NICIODATA. Sau in alte cazuri BLOCK-uri pe Facebook.
Ei bine dragii mei, sunt pentru un viitor fara acesti politicieni. Si mai ales sunt impotriva acelui tip de alegere:

SA ALEGEM DINTRE 2 RELE, RAUL CEL MAI MIC

M-am saturat sa aleg intre a manca o paine uscata sau o mamaliga veche. Vreau putina paine sau mamaliga, dar sa fie proaspata si calda, sanatoasa si mai ales muncita, nu furata.
Vreau sa aleg STANGA, vreau sa aleg PSD sau UNPR (pentru ca momentan, doar ei sunt singurii exponenti ai acestui segment al esicherului politic). Dar vreau sa ii pot alege cu inima impacata. Pentru ca acum imi e teama sa aleg, cunoscand echipele de conducatori ai ambelor partide si de la varf, dar si din structurile locale. In acelasi timp, vreau ca si opozitia lor (PNL / PDL / PC) sa fie puternice si la fel de curatate de mizeria in care se scalda. Vreau ca la alegeri sa am casuta NICIUNUL DINTRE CANDITATI/PARTIDE si vreau să fie repetate alegerile în circumscripţia respectivă, dar, obligatoriu, cu alţi candidaţi. Si sper din toata inima ca aceasta masura sa ii puna deoparte pe cei de care ne-am saturat. De cei care parca sunt lipiti de scaune, ca niste capuse de caini.
Vreau sa fiu socialist si sa fiu mandru de acest lucru! Vreau un „teren al politicii”, plin de argumente si de gesturi fair-play, ca intr-un joc de cricket, nu ca intr-un octogon de batausi de strada, in care singura regula este FARA REGULI!
P.S. Si nu mi spuneti ca sunt un naiv sau un visator. Ci credeti-ma ca sunt un om NORMAL si ca asa ar trebui sa arate realitatea. Altfel, ne vom scalda in mizerie in continuare!
Andrei
KIP IN TACI
Surse imagini – Sodahead.Com & Red Planet

4 comentarii publicate

  1. Eu nici nu stiu ce mai vreau, daca mai vreau ceva. Aproape ca nu mai am sperante de mai bine in tara noastra, cu toti hotii astia, care nu viseaza decat sa se imbogateasca pe spinarea nostra.
    Dar stiu ca imi place cum spui: „Vreau un “teren al politicii”, plin de argumente si de gesturi fair-play, ca intr-un joc de cricket, nu ca intr-un octogon de batausi de strada, in care singura regula este FARA REGULI!”

  2. Problema este ca in marasmul asta de mizerii, nici nu stiu daca solutia pentru iesurea la suprafata este actiunea directa sau altceva!!!

  3. Intamplator, am avut treaba cu nsite oameni pe la niste sedii de partide si ma ramas impresionat de unii oameni din „esalonul doi” al partidelor. Si trageam speranta ca pe aceia i-as putea vedea pe liste, in naivitatea mea. oare altfel stau lucrurile?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*