Da-i cu spatele manca’ti’as, ca am CASCO… Ti’ar troaca de ras!

Sal’tare Dimineata de sambata. Tristete mare in casa mea (era pe vremea cand bebitza inca nu aparuse), pentru ca eu trebuia sa zbor la servici cand tot blocul sforaia. Asa ca vrei, nu vrei SCULAREA si hai spre “scarbici”. Si cum nu era ajuns ca ma trezisem cu fata la cearsaf, iaca pozna. Masina mea era blocata de o janghina de Fiat 850. Frate la cat e de mic oare nu putea sa il parcheze intr-o gradinita? Sau poate sub bara de baut covoarele! Sau mai bine il baga in buzunar, la cat e de mare. Asa ca stai si striga in fata blocului:

BAAAA, CARE AVETI 850-ul! ZICEAI CA SUNT TIGAN CU “MATURA, MATURA!” SAU “FIARE VEEECHI, FIARE VEEECHI!”
Intr-un final vine si umflatu’ care avea Fiat-ul. Mi s-a parut mie un pic cam ametit, da’ am dat vina pe trezirea rapida. Insa am aflat ulterior, ca era dupa doua nopti de betii crunte. Asa ca uite cum se suie matahala in limbricul ala de masina, da vreo 3 chei pana sa porneasca si in sfarsit o urneste. Pentru iesit insa, trebuia sa faca doua manevre. Prima i-a iesit. La a doua nu stiu cum a reusit sa bage in loc de a I-a, marsarier. Si s-a auzit doar POC. Ei bine nu ajungea ca eram nervos si ca m-am trezit dimineata. Asa ca hai cu “formularul de amiabila”. Ala nici sa tina pixu’ in mana nu putea. Asa ca ma apuc eu sa completez si iese nevasta-sa la geam:
-GIGELE, HAI MA SUS CA AM FACUT CAFEAUA! -INTRA FA IN CASA, F***-*I MORTII MATII!
Va dati seama ca in urmatoarele 5 minute ei tot “discutau” in acelasi dulce stil “tiganesc de Bucuresti” si se uita tot blocul la noi ca la circ. Ba unii imi si aruncau misto-uri:
VECINE TE-AI ANGAJAT LA CIRC, DRESOR DE URANGUTANI?
Si in momentul ala “perechea de urangutani” au inceput cu sudalmile. Se trezise baiatul si acu’ avea niste spume la gura, de numa’, numa’! Am reusit sa termin de completat si am pus “monkey-ul” sa semneze. Am aflat de la vecini ca circu’ a mai durat vreo 2 ore! Doamne ce bine ca a trebuit sa ma duc la servici. P.S. Sa va mai spun si despre intamplarie de la Asigurari? NOOO. E prea mult “pr0n verbal” si daca stau sa imi aduc aminte intregul episod, imi stric toata saptamana inca de la inceput! (Aceasta insemnare participa in concursul organizat de Automarket.ro si RCA-ieftin.ro) (Sursele imaginilor Wikimedia & MotorBase) Andrei KIP IN TACI]]>

2 comentarii publicate

  1. sa zici merci ca a catadisit sa coboare sa mute masina. Eu am patit acu cativa ani cand am vrut sa plec de la munca spre casa sa am placuta surpriza de a gasi o dubita parcata in spatele meu. Masina mea era perpendiculara pe trotuar si pe dubita aluia. Cum pe trotuar erau popice nu am putu sa ies pe acolo. Asa ca dai si striga si da claxoane. Degeaba. Dupa 1/2 de ora m-am lasat pagubas si am plecat acasa cu RATB-ul.
    .-= Lutyk´s last blog ..Snake blow job =-.

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. Tweets that mention Da-i cu spatele manca’ti’as, ca am CASCO… Ti’ar troaca de ras! | Parerile Artistului in Blogosfera -- Topsy.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*