Andrei Manea

Da EU SUNT cel pe care-l vreti!

Sal’tare
Din 2006 de cand am inceput sa scriu pe blog am observat o chestie interesanta. Desi aveam texte sau colaje de fotografii, la care lucram zile intregi, nu aveau succes. Dar intr-o zi in care eram plictisit, aruncam o poza cu mine la pescuit sau o poza cu copiii murdari de noroi in mijlocul strazii. Si alea faceau „succesuri”. Si eu eram ca un tigru in cusca urland ca Celentano in Las Fierbinti:
BA ESTI PROST!
Dar anii au trecut, fronda si rebeliunea mea s-au mai atenuat si in putinele momente de calm pe care le am, m-am hotarat sa cercetez. Si am inteles si mi-am raspuns la celebra intrebare DE CE… Si pentru ca sunt un baiat „valabil” am sa va spun si voua. Daca nu sunteti de acord cu mine, puteti da cu pietre, rosii, oua sau alte chestii contondente care va sunt la indemana.

 • De ce va plac pozele cu mine sau cu familia mea si nu altele?
  Pentru ca eu si implicit familia mea suntem motivul tuturor trairilor intense pe care le-ati avut de la mine si nu vreo TEOREMA sau vreun ALGORITM facute de mine. Iar textele scrise pana acum pe blog n-au fost revolutionare. Asa ca doar „prezenta mea scenica” e cea care cucereste momentan.
  Concluzia 1 – Deci pot sa ma apuc de modelling, ca sunt un tip MISTO!
 • De ce va plac tampeniile mele de poze aruncate pe INSTAGRAM?
  Pentru ca sunt atat de BASIC, incat vi se pare ca sunt prelucrate la un calculator HC din anii „90. Sau poate pentru ca toate lucrurile pe care le fotografiez sunt din mezozoic. Sa ne aducem aminte de „mingea de 35„.
  Concluzia 2 – Cred ca ar trebui sa deschid MUZEUL ANDREI si as putea sa scot de-o bere pe seara din bilete vandute la intrare. Si ma stiti ca nu-s pretentios. Prefer Ciucas la doza de 2.19 la Shop & Go 😀
 • De ce va plac glumele mele antice, gen anii ’90?
  Pai pentru ca ori sunteti de-o seama cu mine si este evident faptul ca va aduce aminte de vremea cand erati PRINTI & PRINTESE, ori sunteti foarte tineri (nascuti in general dupa „90) si va uitati la glumele alea ca la ouale de dinozaur (cu voi mi-as sigur banii de bere, la Muzeul de care vorbeam mai sus)
  Concluzie 3 – Cred ca as avea mare succes daca mi-as deschide un AZIL. Ca sunt din „filmul” ala si am si o gramamada de prieteni care mi-ar putea fi clienti 😀 😀 😀

Andrei
KIP IN TACI

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*