CV-ul Niculinei: Bine structurat

Sal’tare. Pentru cei care „ati deschis televizoarele mai tarziu”, pe aici pe la mine pe bloaga imi prezint „iubirile” pe patru sau pe doua roti. Prima prezentata si care si-a luat adio de la voi acum cateva saptamani a fost Margareta (Dacia veche din ’86), apoi a doua e Mitza de care o sa va mai vorbesc si ultima si cea mai draga e Niculina.

Ei bine astazi despre ea o sa incerc sa imi aduc aminte mai mult, ca a trecut ceva timp de cand nu am mai bagat-o in seama. Venirea ei in casa nostra a fost cam asa. Iar astazi am trimis pe cineva cunoscut sa ii ia un mic interviu, ca sa vedem ce mai are de zis:

El: Salut gagico! Ce mai faci, cum o mai duci?
Niculina: Salutare natiune. Pai, ce sa zic. Dupa ce in toamna anului trecut, cei doi proaspeti casatoriti m-au plimbat prin Mehedinti, acum am ajuns sa fiu doar o bucuresteanca cu acte in regula si cu viteze de mers sub 30 de km la ora musai in coloana. Insa, sper ca odata cu venirea pe lume a bebelului astora doi indragostiti, sa inceapa sa il plimbe pe al mic si sa mai simt si eu gustul aerului tare de munte, autostrada sub roti si dar mai ales drumurile OFF-ROAD!

E: Pai ce mai fata, tu ai „capacitati” de OFF-ROAD-ista?
N: Eeee, chiar OFF-ROAD-ista nu sunt eu, dar imi face mare placere sa ma bag prin diverse vagauni, care sunt de rotile mele. Cred ca am luat ceva „nebunie de adrenalina” de la Artist!
E: Cu tablaraia si motorul cum o mai duci?

N: Sa stii ca nu foarte bine. A cam plesnit prin diverse locuri si ma tot rog de zgarcitul asta de Artist sa imi dea si mie „un fard nou”, da cica n’are bani. Da de cate o bere sau doua gaseste mereu. Va spun eu ca e milog. Pai uite sunt niste vecini care au Astre, ca mine sau chiar mai vechgi si le-au schimbat chiar „tipul de fard” si acum se lauda cu unul „metalizat”. Insa cu ceva, ceva tot m-am ales si eu. S-a hotarat sa ma curete si sa imi dea cu grund si antifon pe dedesubt. Macar atat!

E: Nu ai reusit sa il convingi pe stapana’tu sa te faca prietena cu minunile dupa Club Opel?
N: Eee, mai intra el, dar nu si-a facut cont ca cica nu are timp. Da’ sa stea sa debiteze cine stie ce tampenii, toata ziua pe blog are timp. V-am mai zis ca e milog, ce sa ii mai cer?
E: Da’, dar tot el te-a facut „celebra” si tot prin intermediul blogului!

N: Asa si cu ce ma incalzeste asta? Tine de foame? Imi baga „celebritatea” asta vreun pic de benzina sau aditiv in rezervor? Le preferam pe astea in loc!
E: OK. Hai sa incheiem intr-un ton optimist. Trei dorinte, cele mai fierbinti!
N: Pai treaba e simpla: Vopsea, „incaltari de vara” noi (nu second hand) si poate niste mici „modificari la motor” pentru inca vreo cativa caluti putere!

E: Eeee, uite o sa ii dam lista asta cu dorinte Artistului si sa vedem ce scoatem de la el! P.S. Artistu la butoane – La primele doua s-a notat gagico si e posibil ca pana in toamna sa fie rezolvate. Cu a treia nu stiu ce sa iti spun, ca mai avem altele de lucru pe la tine pe la motoras. Plus ca eu nu te vreau „mai musculoasa”. Imi place de tine asa cum esti: FERMECATOARE!

P.S. Stiti ce mi-ar placea, apropo de „masinutze de suflet”? Sa o mai vad vorbind pe Dojo de CORSICA ei, ca tot am adus eu vorba aici de un Opel. Ca de la postul asta (http://dojoblog.info/2008/10/14/pentru-fani-poza-cu-corsica/), eu nu am mai vazut nimic despre ea! Sa nu uit. Stiti ce mi-ar placea sa imi iau, dupa ce Niculina nu va mai fi? Un Opel Astra GTC ca acesta!

Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Mmm, sa dea Doamne, Doamne! Si mai ales sa avem amintiri ami mult decat placute impreuna. Nu de alta dar dimineata un nenea tembel vroia sa ma dea jos dupa podul Grant. Probabil ii spusese masa ca e al lui! 🙁

  2. Felicitari, sa „aveti o relatie plina de kilometri minunati” 🙂
    somnulescu’s last blog post..Raspuns: Complexul de provincie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*