cumparaturi la un pas
cumparaturi la un pas

Cumparaturi LA un PAS distanta!

Sal’tare

Imi aduc aminte ca in anii 90. Dupa venirea democratiei la noi, ne doream cu totii chestii asa cm vedeam in filmele nou venite la TV. Asa ca prmul loc in care gaseam tot ce doream, era Talciocul. Dar iata ca vremurile au trecut si targurile sau talciocurile de cumparaturi la un pas au cam disparut. De ce? Pentru ca a aparut minunea numita Internet.

Cumparaturi LA un PAS – Noul Targ… acum ONLINE

Si evident ca despre marfa atunci in Talcioc, era de cele mai multe ori second hand. Apoi a aparut si marfa noua… evident marca Turcia. Acum evident ca cele mai multe (asa cum se intampla pe toata planeta) sunt de cele ma multe ori din Chinam deci tot cumparaturi la un pasm doar ca peste ocean. Dar uite ca timpul a trecut, am avut si fenomenul Pandemia si am reinceput sa intelegem valoarea marfurilor „de aproape”, de aici din UE sau din spatiile apropiate Europei.

Hai ca nu va mai fierb. Locul ONLINE despre care vreau sa va vorbesc este OferteLaPas. Mi-au placut pentru ca au tot felul de chestii marunte si stralucitoare ca intr-un magazin cu mult sclipici. Fix definitia din realitatea expresiei cumparaturi la un pasdistanta, Cateodata fiecare dintre noi avem chef sa ne „prostim” cate un pic si sa ne indeplinim dorinte marunte. Si nu neaparat sa fie utile, ci pur si simplu sa ne faca sa ne simtim niste copii mari rasfatati. Asa ca pentru aceste dorinte mi s-a parut perfecta categoria Produse sub 39 de lei.

Sau poate…

… nu vreti sa va rasfatati deloc, ci dimotriva sa fiti foarte aplicati. Atunci si voi aveti un colt rezervat. Si aceste spatii pot fi pentru oricaredintre noi Scule si unelte sau Articole gradina. Si asta v-o spune un om caruia ii palce munca fizica. inca din vremea cand statea la bloc. Si tot plimbandu-se plin acest „nou talcioc” si avand activitate sustinuta in dragul meu #Giulesti, sa stiti ca mi-am gasit si eu Favorite. Si va invit si pe voi sa va faceti acolo sa va faceti un WISHLIST.

Cam atat. Plimbareala ONLINE placuta si cumparaturi cu spor dragilor!

Cumparaturi la un pas

2 comentarii publicate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*