Cum fac unii „rebranding”! – VACANTA MUZICALA

Sal’tare
Cu totii stim cine au fost VACANTA MARE si in cine s-au transformat dupa aceea. Cu totii stim ca minunea la care radeau si intelectualii si muncitorii cot la cot, erau atat de spumoase pentru ca se bazau pe muzica foarte buna, pe „coveruri” dupa texte literare de maaare valoare si mai ales pe personaje publice de care faceau misto cu mare valoare.

Ei bine „pierderea” s-a facut la „manelizarea” glumelor si la credinta (la fel ca a televiziunilor), ca „mizeria” prinde la public. Ei bine „caderea” s-ar parea ca le-a facut bine ambelor personaje din fosta VACANTA MARE.

Mugur Mihaescu s-a apucat de afaceri cu Centrul Vechi si zicea ceva si de un partid. Iar Radu Pietreanu s-a reintors la origini. NU, NU, NU inapoi in Oltenia, ci inapoi la ceea ce facea in tinerete – FOLK. Insa nu se poate dezice de componenta lui „umoristica”, asa ca s-a apucat sa faca FOLK UMORISTIC intr-o formula noua numita VACANTA MUZICALA.

Si e frumos ce fac ei. Si ca sa vedeti ca nu vorbesc in van iata si dovada. Un cantec superb si cu ceva tenta umoristica – INTRE INGER SI DRAC

Andrei
KIP IN TACI

7 comentarii publicate

 1. Aici te contrazic. La inceputurile Vacantei Mari, cand ei faceau cover-uri dupa piese clasice si cand glumele erau mai putin obscene, chiar stiu intelectuali „rasati” care mergeau des la spectacolele lor de la Costinesti sau de prin casele de cultura pe unde mai erau!
  P.S.1. Habar nu avem ca FATA e scrisa de Radu. Superb nenea. Deci e un muntzoman clasic! Vezi inca un motiv sa il iubim! 😉
  P.S.2. De Tica Lumanare si Mihai Napu nu mai zic nimic, ca ei de acolo au „crescut”, din mijlocul muntzomanilor cu rucsaci in carca! 😉

 2. @Radu Eu asa am retinut de la prima ta aparitie in E…varza cum ca ar piesa ta. Dar poate aveam prea multa (sau prea putina :-?) bere la bord si am auzit stramb.
  @Andrei am vazut si ma supun
  .-= Lutyk´s last blog ..I-au pus cruce =-.

 3. Parerea mes este ca sunt cam depasiti
  .-= Acidofilus´s last blog ..Bioharmonex 3 – redobandeste sanatatea prin Biorezonanta cu Bioharmonex – 2 695-00 Lei =-.

Trackback-uri și pingback-uri 2

 1. avemblog.net
 2. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*