Cu „sarma” sus pe munte!

Sal’tare
Ma uit acum pe niste poze ale unor colegi care au fost in weekendul trecut la munte si nu mare imi e mirarea sa-i vad cu super scule de pozat, cu laptop, cu telefoane care numai cartofi prajiti nu fac. Si uitandu-ma la ele mi-am amintit cand am vazut prima data, atunci cand mergem pe munte, scule mai sofisticate.
Primul aparat foto digital, in gasca noastra a aparut prin 2003. Oaaau ce descoperire a tehnicii moderne. Iti dai seama? Puteai face o gramada de poze fara sa iti mai fie frica ca ai gresit si dus una din cele 24 sau 36 de pozitii ale filmului, cumparat din putinii bani din bursa. Si imi aduc aminte ca ne-am uitat atunci dupa ce o zi intreaga haladuisem prin Bucegi 2 ore la poze. Eram cuceriti total de cutia aceea mica.
Si primul laptop pe care l-am vazut pe munte, a fost la un domn venit cu rulota la Padina. Aducea de la distanta de la care l-am vazut eu, cu acest Toshiba Satellite. era pentru mine in acel moment visul extrem. Nu va mai zic ca baleam mai rau decat cainele lui Pavlov la acel modem cu internet legat de acel Laptop. Pe de alta parte, credeam ca acea pereche „laptop-net mobil” imi vor fi accesibile la batranete. Insa uite ca vremuriel s-au schimbat si astazi cu un pic de efort pe toti studentii ii vezi cu cate un laptop si un net mobil. Ce vremuri frate. Ce viteza are evolutia pe langa mine. Oare voi reusi sa tin pasul cu ea?
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*