romania civica
implicare civica de ce sa ma implic

Cu actiunea civica e ca si cu dusu’ la curve

Sal’tare. Azi la orele pranzului am zis sa dau si reu curs invitatiei da a-l ajuta pe Dan Dumitrescu, blogger-ul care participa din partea Aliantei Partidului Verde Ecologist, de a duce macar o cutie pentru reciclarea campaniei electorale. Ei bine, dupa toata „promovarea” pe bloguri (pentru ca s-a propagat destul de mult).

Si pe 10 bloguri am vazut eu clipul, insa mai mult ca sigur a fost pe mai multe. Si comentariile au fost si ele la subiecte destul de numeroase. Eu unul ma asteptam sa vina minim 10 persoane. Da uite ca nu a fost sa fie. Probabil si ziua de sambata le-a facut probleme unora.

Asa ca nu arunc acum cu „pietre’n balta” ca cine stie ce „mare adunare” va fi maine la intrarea in Herastrau la Arcul de Triumf, insa „gustul amar” tot ramane. Nu putem sa ne batem cu pumnu in piept ca „NOI DACA AM FI IN LOCUL LOR, AM INTOARCE LUMEA CU SUSU’N JOS! si cand vine vorba de o initiativa minimala ne doare la bashchetzi!

Dupa cum zic si in titlu… E CA SI CU DUSU’ LA CURVE! Inainte sa mergem, ne laudam ca „daca am fi noi in locul alora care se duc”, le-am sparge pe ala la pasarica, ca suntem BIG MACHO. Si cand ne vedem in fata pasaricii lor, abia daca reusim „un numar cu chinuiala”. Asa ca mai bloggere:

CAND MAI VEZI UN ANUNT CIVIC CARE TI SE PARE INTERESANT SI TE MANANCA BURICELE DEGETELOR SA COMENTEZI, GANDESTE-TE BINE DACA TU CREZI CA VEI PUTEA AJUNGE FACE ACEST GEST MINIMAL!

P.S. Iepurica, stai linistit ca nu ma refer la tine! Tu ai fost baiat de comitet ca ai facut prezentarea aia super faina pe INVITA.RO! E doar reactia „alergica” la NEPASARE!

Andrei
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Mă, să recunoaştem că suntem şi noi buni de ceva, da’ buni rău de tot de nu ne întrece nimeni: suntem buni de gură. De făcut să facă altcineva. Că doar nu-i ţara noastră, ce mama dracului!

  2. Daca nu as fi stiut ce concetateni am, as fi zis ca esti rau, insa in conditiile in care cei de langa mine imi dai motive in fiecare zi, nu pot decat sa tac din gura si sa dau din cap aprobator! 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*