Crima si pedeapsa? Sau NESIMTIRE clasica?

Sal’tare
Toata Romania urla, plange si moare pe capete, iar prea minunatii nostrii parlamentari apar la TV si se dau cu fundul de pamant ca fac tot ce le sta in putinta ca sa scoata tara din rahat. Evident ca nimeni nu ii mai crede, ca ne-am saturat de cate ori ne-au dat sa halim rahat frumos impachetat. Insa daca tot nu ii mai crede nimeni, au zis sa faca rahatul si mai mare si nici sa nu il mai ambaleze, ca oricum lumea stie ca sunt ei niste cacati imbracati in costume. Asa ca ce si-au zis ei:

Lasa ba ca aia pot muri linistiti de foame sau in greva foamei. Noi hai sa marim cu 30% sau 14% si daca tot avem „painea si cutitul” in mana, hai sa ne tragem si niste Dustere noi, ca tot a intrat in „finala celor 7 pentru Europa

Ei bine dragii mei parlamentari, nu vreau sa sune a incurajare de razmerita sau a revolta, insa in conditiile in care ne scuipati direct in fata si va pisati pe nevoile si necazurile nostre, sa nu va mirati daca in iarna asta va veti trezi cu pietre in geamurile Casei Poporului sau cu bate si ciomege in holul Guvernului, pentru ca istoria a demonstrat ca nesimtirea, rautatea si grobianismul nu atrag decat necazuri.
Sper totusi ca din aceasta tirada si din miscarile sociale, care vor aparea sigur odata cu venirea iernii, sa nu sufere ca de obicei tot nevinovatii, asa cum se intampla mereu. Stiti voi vechea faza cu „colateral damage”. Si mai sper ca odata cu trecerea iernii sa se trezesca macar unii ddin cei care ne conduc sau sa dispara aia care habar nu au de capul lor si sa apara niste oameni cu capul intre umeri.
Andrei
KIP IN TACI

Trackback-uri și pingback-uri 3

  1. polimedia.us/fain/
  2. avemblog.net
  3. bagamare.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*