Copilul minune al blogosferei… ramane o MINUNE

Sal’tare
Ariel a ajuns la episodul cu numarul 100 al vlogului sau zilnic. Si dupa ce l-am vazut mi-am zis ca trebuie NEAPARAT sa scriu despre el. Insa mi se parea ca nimic nu poate fi la fel de inspirat ca nebuniile lui. Asa ca am dat DELETE articolului si am inchis calculatorul.
Azi, facand curatenie prin DRAFT-uri, am avut parte de o imensa surpriza. Am gasit o ciorna scrisa in Ianuarie 2009. Si printre alte nebunii (pe care o sa vi le arat in cateva zile) am gasit acest paragraf:

Ariel (We3d.net) spune BLOGGING-ul NU STA IN DESIGN, ASA CA DE AZI MA OCUP DE BLOGGING

Deci era inspirat, amuzant si plin de idei (nu ca acum, doar de 3 IDEI 😀 😀 😀 ) inca de atunci.
Si pentru cei care nu stiu povestea lui am sa o spun eu pe scurt:
Acum vreo 10 ani (cand era in liceu) Ariel era plin de energie scria despre ceea ce vedea si simtea. Iar asta i-a adus exmatricularea de la scoala si celebritatea in blogosfera si nu numai. Atunci l-am bagat in READER si mi-a intrat si in suflet, pentru ca avea incapatanarea de a fi un activist civic foarte educat, fara strigate, fara jigniri si mai ales plin de Empatie (cu E mare, asa cum am si scris).
In februarie 2015 incepea proiectul 3 Idei despre care aminteam si mai sus.

Si pentru ca s-a creat probabil o mica vraja intre el si camera de luat vederi, iata ca in toamna anului trecut Ariel se hotara sa faca un video pe zi, de Luni pana Vineri intr-un experiment din care vroia sa invete (zic si eu, ca’l stiu curios nevoie mare!). Si i-a reusit pe deplin. Iata ce „invataminte” a tras in cele 153 de zile de filmari:

Ce pot sa mai adaug. Iubesc stilul lui „ingineresc, cu liniute de la capat”, pe care il foloseste foarte des atunci cand face vlogging. Cred ca ar fi putut fi un inginer de succes, daca nu facea ceea ce face azi.
Ce ma astept sa se intample in continuare? Ei bine credeti-ma ca sunt blocat. Pentru ca stiindu-l atat de inspirat, ma astept ca intr-o zi sa il vad ca inghite sabii ca la circ. Si dupa aceea sa ne spuna in clasicul sau stil:

Si dupa ce inghititi sabii, aveti grija sa va stergeti la gura si sa puneti un ban deoparte pentru carti 😀 😀 😀

P.S. Si acum mai in gluma mai in serios dati-i neaparat SUBSCRIBE pe YouTube si abonati-va la postarile sale pe blog si nu va va parea rau. E ca o oaza de in desert cu stilul sau zbanghiu in filme si cu dulceata sa inconfundabila in texte.
Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*