tatici copil parinte tatic

Sa dam RESTART din cand in cand! – #smforparents17

Sal’tare. Ieri am fost la SOCIAL MEDIA FOR PARENTS 2017. Am tinut cu tot dinadinsul sa ajung, pentru ca aveam nevoie de un BOOST de optimism si energie, pe care stiam sigur ca mi-l vor da SPEAKERII de acolo. Si desi fusesem la conferinte ale Uraniei Cremene, desi urmaresc cam tot ce ofera ea pe platforma Urania Cremene am avut parte ce ceva nou si asta mi-a placut nespus. Si ma refer aici la o poveste care suna asa:

Aveam un prieten care era contrariul meu. Un copil mare, iar eu un copil scortos (aproape burghez) obisnuit sa puna foarte mare accent pe eticheta si pe imagine. Si mereu eu spuneam: NU MAI FII AIURIT. CE VA SPUNE LUMEA? Si el spunea: TU CREZI CA LUMEA SE UITA? Iar acest copil m-a luat de mana la un moment dat si m-a pus in plin trotuar la Piata Unirii in fund si mi-a spus: EI BINE ACUM SE UITA LUMEA. SI DACA TOT SE UITA EI,II POTI PRIVI SI TU.

Si ramai un pic perplex si iti dai seama ca fiecare dintre noi ar trebui sa avem un astfel de prieten, care sa ne dea RESTART cateodata si sa ne faca sa intelegem ce este si ce nu este important in viata noastra si mai ales in relationarea nostra cu ceilalti. Nu a uitat sa aduca aminte si de tema ce mai „la moda”a societatii noastre: stima de sine. Si ea tot preda metode prin care o putem REGASI.

Suntem si noi UN COPIL in fiecare corp de adult?

Insa in conditiile actuale, cred ca foarte indicat ar fi si ajutorul unui psihoterapeut. Mi-a placut ca ea a fost STARTUL conferintei, pentru ca a venit cu un BOOST de energie SUPERB. NU trebuie sa ma credeti pe cuvant pe mine. Dati PLAY de la minutul 45:00 si sunt sigur ca veti simti acelasi lucru ca si mine:

Andrei
KIP IN TACI

tatici copil

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*