Copiii nostri… CHICHI CHANI si PAMELE ANDERSOANE ? :)))

Sal’tare
Uitandu-ma la filmuletzul asta mi-am adus mainte de o discutie avuta (ca de obicei la o bere cu bajetzii) despre cum o sa ne educam noi copiii. Sigur ca in prima faza s-0a pornit de la: CUM AR FI FOST DACA AS FI FOST FEMEIE… Si evident ca raspunsul la unison a fost: MAMAAA ce mare curva as fi fost ! :)) =)) :)) Insa cand unul din noi a adus vorba de copiii nostri… au inceput porcariile adevarate:
– Aaa, pai nene al meu vreau sa fie TITUS STEEL ! Sa rupa masa cu „stromeleagul” si sa intinda femeile pe ea, ca rufele pe sarma !
altu:
– Si daca e fetitza sa le arate in Playboy tuturor barbatzilor „pasarica ei”… Insa nu a durat mult HLIZEALA noastra, ca unu din bajetzi ne-a tras o palma metaforica:
„Pai bine ma obsedatii pamantului si voi sa inteleg ca va ganditi la copiii vostri si la asta mica a mea, Ana, goala ? La unii dintre voi a crescut in brate ba nebunilor !
„Ai bre nea Manole, cum sa ne gandim la ea, ca doar o stim de cand s-a nascut ! Nu ne-am imabatat noi ca porcii la ea la botez ?”
Insa intrebarea a capatat conotatii tragice si am inceput sa ne punem problema serios.
„Ba daca e baiat io mi-as dori sa se faca si el inginer ca mine, dar dupa cat de buna publicitate are meseria asta, nu cred ca isi va dori. Mie imi pare bine ca am, ales asa, pentru ca „cenzura” caracteristica domeniului, m-a facut sa imi doresc sa ma dezvolt si in alte privinte.” „iar daca va fi fata, chiar nu stiu ce sa zic… Societatea de azi le priveaza pe femei, „la greu”, de foarte multe sanse ! Insa cred ca daca va avea vointza la fel de mare ca a mea si rabdare un pic mai multa ca mine, cu siguranta va reusi”
Altu’:
„Mie mi-ar placea sa fie artist(a), ca frate-meu ! Pai uite acu doua saptamani a plecat cu Filarmonica in Grecia sa dea un concert. Si cica de la vara pleaca 6 luni pt un contract de o gramada de euro, pe un vas de croaziera. Sigur asta canta la pian, dar si cua stea ie probleme. Daca e cu vocea, cica de la o varsta incolo te cam lasa. Sau si mai bine ar fi sa cante populara. ca stia traiesc bine de tot. Mai o nunta mai un botez. TRAI NINEACA !
„Ba ce nu mi-as dori sa se faca ar fi profesor sau doctor. Astia saracii, pun prea mult suflet in meseria asta si se imbolnavesc. Plus ca sunt platiti execrabil” De la masa alaturata, un alt coleg a carui fata e doctorita:
„Iti doresti tu taica, dar crezi ca SOCOTEALA DIN TARG SE POTRIVESTE CU AIA DE ACASA ? Pe a mea, crezi ca am vrut sa o vad doctorita. Nu frate, dar pasiunea ei si talentul ei sunt pentru asa ceva. Asa ca am inteles ca tre sa o sustin nu sa o impieddic. Ei si la momentul asta, ne-am pus si noi problema ca vis-a-vis de copiii nostri nu tre sa ne facem noi modeledupa care sa ii cream pe ei, ci sa adaptam modelele la felul lor de a fi.
BA SI CAND TE GANDESTI CA NU VROIAM DECAT SA BEM O BERE SI NE-AM TREZIT CU O LECTIE DE VIATA, SERVITA SIMPLU RAPID SI PE NEPREGATITE ! Voi ce ziceti ? Pe copii vostri cum ii vedeti ?
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*