Copiii cu nevoi speciale vor fi SPECIALI la Sala Palatului!

Va povesteam ca atunci cand ii vad pe oricare din copiii cu nevoi speciale imi aduc aminte de dragul meu Nicu Mutu din copilarie. Şi de fiecare dată când întâlnesc un om cu dificultaţi fizice sau psihice, drăgălăşenia şi dulceaţa lui îmi vin mereu în minte. Aşa că „îl îmbrac” pe omul cu probleme din faţa mea în „haina aceea pufoasă” a înţelegerii prin prisma acelui om care mi-a făcut copilaria frumoasa.

Ei bine, dacă până acum un astfel de om nu v-a cucerit si pe voi, vă invit cu drag pe 16 aprilie, la Sala Palatului, unde cei de la DHM Company și Fundația Copii în Dificultate dau tonul distracției la spectacolul de fapte bune #Stars4Dreams! Eu, Livia şi copiii vom fi prezenţi acolo, pentru că noi adulţii simţim că TREBUIE să le deschidem „ochii sufletului” faţă de copiii cu nevoi speciale şi dragilor noştri Tibi si Matei. Şi e bine să „plantăm aceste seminţe”, acum devreme, când ei sunt deschişi şi când comunicarea este mai mult decât deschisă faţă de orice copil pe care îl întâlnesc… neinstalându-se încă în bagajul lor prejudecaţile caracteristice nouă adulţilor!

Ce au în comun Simona Halep, Inna, Irina Rimes și Dumitru Prunariu? Uite ce gest surprinzător au făcut pentru copiii cu nevoi speciale!

copiii cu nevoi speciale

Simona Halep, Inna, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, Cristina Vărzaru, Cristian Chivu, Ivan Patzaichin, Marcel Iureș, Ștefan Bănică Jr., Dumitru Prunariu și mulți alții și-au unit forțele într-un scop caritabil și au donat, pentru copiii cu nevoi speciale, câte o pereche de jeanși. Acesti jeanși, semnați de către vedete, vor putea fi admirați în cadrul unei expoziții (Aleea Blugilor Celebri) ce va avea loc la Sala Palatului, pe 16 aprilie 2019, în cadrul concertului de fapte bune Stars4Dreams, unde vor cânta, pentru aceeași cauză: Inna, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, dar și alți artiști iubiți de publicul român.

Gestul acestora, deși aparent unul mic, înseamnă foarte mult pentru copiii cu nevoi speciale sau cu boli incurabile îngrijiți de Fundația Copii în Dificultate. Costul lunar de îngrijire al fiecărui copil din cele 5 centre ale fundației ajunge la 8.000 de lei. În centrele Fundației Copii în Dificultate se află în îngrijire peste 100 de ingeri pe care societatea ii stie ca fiind copiii cu nevoi speciale.

Biletele la concertul Stars4Dreams sunt disponibile aici: http://bit.ly/Stars4Dreams

Alţi artişti care vor urca pe scenă

Acestia sunt Tomy Weissbuch, Măriuca Iordache, Alessia Tofan și trupa de teatru adolescentin Victory of Art. Ei au răspuns pozitiv invitației de a-și completa colecția de fapte bune și vin să cânte pentru cei peste 100 de copii cu boli incurabile și abandonați, îngrijiți de fundație. Buna dispoziție va fi completată de Mc Andreea Remețan – Vocea mereu veselă și plină de energie a Virgin Radio și de Daddy Cool – exemplul pozitiv al online-ului din România.

Promit să revin cu detalii şi după concert şi cu toată energia aceea pozitivă. Cu siguranţă veţi avea veşti LIVE de la mine si de la copiii cu nevoi speciale pe Facebook si Instagram de la faţa locului în seara zilei de 16 aprilie. Participarea la eveniment se traduce prin speranță pentru viitorul acestor .

Puteți face acest dar SIMPLU

CUM? Prin achiziția online, de pe eventim.ro și eventbook.ro (http://bit.ly/Stars4Dreams și http://bit.ly/bileteEventbook ) a:

Biletului în sală la una dintre cele trei categorii: 150 LEI (VIP) / 120 LEI (Cat. I) / 95 LEI (Cat. II) / 75 LEI (Cat. III)

Suplimentului Meet & Greet: 95 LEI, care vă oferă ocazia unică de a le cunoaște mai îndeaproape pe starurile ce vor urca pe scenă și de a obține un autograf, imediat după spectacol. Pentru această întâlnire specială, este necesară și achiziția de bilet la eveniment

Biletului de susținere pentru Fundația CID: 45 LEI. Acest bilet reprezintă grija față de acești copii, fără participarea dumneavoastră la eveniment

Toți banii din donații vor ajunge la Fundația Copii în Dificultate.

Cei care doresc să îi ajute pe acești copii pot să doneze 2 Euro prin SMS, trimițând mesajul ZILE la 8844 sau pot face donații direct în contul RO60BRDE426SV39194474260. Evenimentul care va avea loc în data de 16 aprilie, la Sala Palatului, Si își propune să contribuie la sensibilizarea publicului pentru cauza acestor copii și la strângerea de fonduri pentru îngrijirea lor, pentru a le oferi, la propriu, ZILE.

Despre Fundația Copii în Dificultate

Fondată în anul 1989 de către Children in Distress Marea Britanie, Fundația CID a derulat încă de la început programe pentru 18.000 de copii in dificultate. Fundatia a construit și operat centre rezidențiale tip hospice pentru copiii cu nevoi speciale, copii infectați HIV/SIDA, cu boli cronice neurologice severe și copii ai străzii. În cei 28 de ani de activitate în România, Fundația CID a efectuat 518.400 de ședințe de terapie ABA, 155.520 de ședințe de kinetoterapie și 54.000 de sesiuni de terapie cognitiv comportamentală destinate

Surse imagini Vin Si EU & Virgin Radio

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*