continut volatil tiktok
continut volatil tiktok

Continut volatil TikTok! #PePozitiv

Sal’tare. Acum un an si ceva, cand eram in valul II din pandemie am primit acest hanorac branduit TikTok – https://bit.ly/3rwpqJz. Si inchisi in casa fiind (din nou), ma gandeam ca acest continut volatil TikTok este bun. Credeam ca orice care iti tine mintea ocupata este bun. Dar Scriitor de agende si mai apoi de blog fiind, simteam ca acest tip de content, este ca si cum ai construi zi de zi castele de nisip. Noaptea vin valurile si dimineata din nou „la treaba”. Dar nu mai scriu mai multe si va las sa vedeti materialul video de pe YouTube si vorbim dupa aceea. Vizionare placuta!!!

De ce nu sunt fan al acestui continut volatil TikTok?

continut volatil TikTok

Pentru ca este prea putin „compilat”. Nu vorbim de o structura a unui material in 90% din ceea ce vedem acolo. Si asta aduce obiceiul de a ne exprima la prima mana si de a crede „la primul cuvant”. Pe cand viata ne demonstreaza ca lucrurile cu de adevarat durabile, au nevoie de incercari, ciorne si Munca. Si asa cum spuneam si in materialul video, daca urmaresti un canal precum Zaiafet efectiv simti orele de citit si documentare. Sa nu mai vorbim de povesti sau articole informative precum cele ale lui Radu Dumitru.

Si ce daca ei vor INSTANT CONTENT? Ce treaba ai tu cu EI?

Ma doare pentru ca unii dintre ei au capacitatea de a face si lucruri calitatative. dar simtindu-se datori „SA PUNA CATE CEVA ZI DE ZI”… se ard (ma refer la ideea de „burnout”). Plus ca incercand sa dai chestii zi de zi sau periodic nu apuca unele idei sa ia contur mai mare. Sigur pe de alta parte, creand zi de zi au si o experienta mai mare intr-un tim mai scurt. Dar este oare acest tip de expertiza, una care sa il ajute EFECTIV pe creatorul repectiv de continut? Eu spun ca nu…

Pe de alta parte imi place si mie ceva pe TikTok!

Uite imi plac Bogdan Apetrei si sotia lui. Par glumite din acelea pe care le gasesti in toate revistele cu integrame si la care razi si nu prea. dar jucate de ei si zambind si ei la unele din ele, chiar sunt frumoase. Aaa era sa uit. Tot pe TikTok imi place tot ce tine de DIY. Sunt unele chestii atade simple si care ne pot ajuta atat de mult. Aaa si sa nu uit imi place contul celor de la NASA. De la acesta reclama SHARE-uita de ei le-am dat FOLLOW.

Sursa imaginii: Wallpapercave.Com & Ignitexr.Com

Andrei
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*