continut video

„Calcaiul lui Ahile” – Continut VIDEO

Sal’tare. Sa fie vreo 2 luni de zile de cand unii dintre prieteni imi sugereaza pe departe ca ar trebui sa incep si eu sa gust din acest „fruct interzis” numit continut video.

De ce continut video?

Pentru ca debitul verbal si capacitatea de a gesticula continuu, ma califica 100% pentru o treaba buna. Pe de alta parte si pe mine ma „mananca limba” si imi sta acest pitic pe creier. Dar uite ca nu pot. Am doua saptamani de cand imi repet bucati scurte de 1-2 minute in cap, iar cand dau drumul telefonului sa am inregistrez, zici ca sunt o eleva de clasa I la Serbarea Abecedarului.

Mi se incurca limba in gura, transpir tot si parca telefonul acela vrea sa ma muste. Si cat de simpla e toata treaba creionata in minte mea, pana sa apas acel pacatos buton de RECORD. Dar nu ma las! Cred ca saptamana viitoare o sa imi scot la imprimanta textele si o sa le citesc precum crainicele de la TVR programul pe vremuri sau ca stiristele de pe prompter.

De unde pana unde aceasta incapatanare pentru continut video? Pentru ca in interiorul meu stiu ca pot. Si dovada stau cele 2-3 piese in care am jucat ca actor amator in timpul facultatii. Si cu textul invatat, puteam fi coerent si pe alocuri chiar placut. Plus ca ideea de a fi un bun „storyteller” sunt ferm convins ca ma va ajuta in dezvoltarea mea din toate punctele de vedere.

Voi ce alte sfaturi imi mai puteti da, ca sa scap de trac si sa pot da viata „calitatii video de calitate”?

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imaginii – Blogu’ lu’ Florin

continut video

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*