Cum scriem pe blog

COMUNICAREA e SECRETUL… asa ne zice „copila”!

Sal’tare
V-am mai batut eu la cap ca si comunicarea asta e mare lucru… ca mai bine zicem o prostie decat sa nu zicem nimic, ca macar avem un puct de pleafre pentru o „dezbatere”. Asta daca vorbim de „relatii sot/sotie & iubit/iubita”
Daca vorbim de comunicarea in cadrul echipelor profesionale aici treaba e un pic mai complicata. Pentru ca nu mai poti sune si o prostie, ca punct de plecare pentru dezbateri. Aici „plecarea” conteaza extrem de mult si aparentele conteaza. Fiecare gest bun sau rau te poate ridica pe varful valului sau te poate baga „sub apa”. Totul e sa stii sa stapanesti „navigarea pe val” si la momentul potrivit sa faci acea miscare de care e nevoie.
Insa in general la toate tipurile de comunicare, ESENTIALE sunt trei lucruri:
DESCHIDERE LA NOU – cu alte cuvinte fara conceptii rigide, pentru ca lumea se schimba mereu. Asa ca si noi tre’ sa fim deschisi la ceea ce vine nou si sa avem mereu vie dorinta de a invata!
ADAPTABILITATE – asta pentru ca asa cum spuneam mai sus lumea se schimba si e nevoie sa ne adaptam noi dupa ea, caci ea dupa noi nu se va da!
INVENTIVITATE – pentru ca nu poti aplica aceleasi reguli si aceleasi concepte pentru situatii diferite si pentru ca eficientza vie din gasirea unor cai mai usoare.
DE UNDE PANA UNDE MI-A VENIT SA SCRIU DESPRE COMUNICARE? CINE E COPILA?
Pai de aici de la Kidha (Copila)!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*