„Comuna Bucuresti, Catunul Giulesti”

Sal’tare
Nu, nu e poveste istorica si romantica despre inceputurile si formarea Bucurestiului. Este o poveste despre un Bucuresti actual, dur, jegos si trist.
Pe scurt puteti citi aici cum arata o strada din Bucuresti si cum Ratb-ul scoate SINGURA LINIE DE AUTOBUZ care deserveste aceasta zona.
Ce e mai deranjant, e faptul ca strada avea aprobat planul de reabilitare. Insa pe autoritati le doare la bascheti.
Va intrebati care a fost motivul acestei scrieri? Nu, nu stau in zona aceea. Eu stau pe Calea Giulesti, dincoace de capatul tramvaiului. Deci „problema” nu ma afecteaza personal. Dar Matei si Ionut au la gradinita colegi si colege care stau in zona Sabareni si ai caror parinti nu au masini. Drept pentru care unii dintre copii merg pana la capatul tramvaiului 11 dimineata si seara cate 2 … 2,5 km. Nu va pot spune ce chin este pe capul acelor parinti. Oare atat de idioti, cruzi si rau intentionati sunt cei de la Primaria Sectorului 6, incat sa lase o intreaga comunitate de oameni care muncesc si fara singurul autobuz (linia 162), care oricum vine din an in Paste?
Sper ca oamenii de acolo sa mai iasa in strada si daca aud din timp, ma duc si eu sa le sustin cauza!
Andrei
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

 1. Am intrebat si eu despre aceasta strada pe Dl. Rares Manescu prin intermediul contului de facebook si mi-a oferit urmatorul raspuns:
  „Bună ziua,
  Cunosc problema legată de asfaltarea Străzii Drumul Săbăreni, dar din păcate această stradă nu se află în administrarea Primăriei Sectorului 6, ci în aceea a Administrației Străzilor, instituție subordonată Primăriei Municipiului București.
  Administrația Străzilor:
  Adresa: Str. Domnita Ancuta, nr. 1 sector 1
  Tel: 021.315.12.19
  021.315.20.15
  Fax: 021.313.81.70
  Vă mulțumesc pentru încurajări, toate cele bune!”

 2. Pai in conditiile in care esti PRIMARIA, cred ca ar fi bine sa stii cum arata drumurile DIN TEREN, nu de pe GOOGLE STREET VIEW, ca esti platita din banii nostrii… nu de GOAGAL! – 🙁

 3. Da. Citisem pe undeva acum ceva timp, ca primaria din New York are cont de Pinterest in care locuitorii orasului posteaza poze cu gropile din oras si locatia, iar noaptea primaria se ocupa de acele reclamatii si astupa gropile. Mi se pare o solutie geniala, pentru ca nu poti ghici unde sunt gropile si sa te plimbi pe strada ca boul in cautarea lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*