online blogosfera

Comentatorii… manageri de succes! Numa’ sa vrea…

Sal’tare

  • Azi am chef sa imi aduc aminte de oamenii care „pot„, dar care din varii motive nu fac. Sunt oamenii care nu pot „crea” si care nu pot aduna piesele unui puzzle, dar care pot foarte usor sa gaseasca „piese pentru puzzle-uri”. Adica? Adica au calitatea si capacitatea de a trasa linii directoare sau de a crea „structura scheletica” a unui proiect, insa nu reusesc sa „imbrace structura”. Nu le plac detaliile si vad MACRO. Insa asa cum vad ei acele MACRO-uri, gasesti rar. Stiu sa iti ofere „comentarii” pertinente si solutii viabile la multe din problemele pe care le ai, dar nu prea reusesc sa isi creeze propriile lor proiecte, pentru ca dupa cum v-am spus, urasc detaliile si mai ales munca de creatie a lucrurilor marunte (Sunt daca vreti dovada vie a vorbei din popor „Croitorul n’are pantaloni si cizmarul n’are pantofi!”). Sunt capabili sa ofere linii directoare. Pacat ca cei mai multi dintre ei se pierd, pentru ca la noi inca exista ideea ca tre’ sa fim „multilateral dezvoltati”. Pacat ca nu intelegem ca eficienta unui om nu se masoara in cantitatea de munca depusa si in timpul efectiv de lucru al unui om, ci in calitatea produsului finit sau al serviciului oferit in raport cu timpul depus.

Sunteti curiosi de unde a pornit toata treaba? Pai de la comentariul asta al lui Blegoo de pe blogul lu’ Fanel. Cred ca pan’ la urma o sa il „fure” pe el cineva, ca prea comenteaza frumos pe o gramada de bloguri.
Aaa si era sa uit, mai cunosc pe cineva aproape la fel ca Fanel – KmI cea Mandra. Pe ea am cunoscut-o pe blogul lui Chinezu ca o comentatoare ferventa. Si avea frate niste reactii atat de faine, ca eu si cu nea Chinezu ne-am tinut de capul dumneai sa isi faca blog, iar acum mie nu imi mai place ce vad. Asa ca ii propun dumneaei public, acum si aici, sa vina doar cu „problemele”, sa le astearna acolo si facem noi cititorii articolul. Ea doar sa vina sa puncteze, in stilu’i caracteristic. Poate asa o redescopar pe vechea KmI!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*