fake news

Clinica stomatologică Trident îți prezintă principalele avantaje și dezavantaje ale fațetelor dentare

Sursa: EUFațetele dentare oferite de Clinica Stomatologica Trident sunt bucăți subțiri de porțelan colorat, cimentate ulterior pe suprafețele frontale ale dinților tăi naturali. Acestea reprezintă o modalitate ușoară de a rezolva o varietate de probleme fizice și estetice. Având în vedere că sunt permanente, va trebui să cântărești cu atenție argumentele pro și contra ale procedurii înainte de a te decide să apelezi la ea.
Împreună cu medicii stomatologi de la  Clinica Stomatologica Trident, am alcătuit o listă de avantaje și dezavantaje pe care le prezintă fațetele dentare.

Avantaje – Clinica Stomatologica Trident

  1. Îți albești zâmbetul cu ușurință

Obiceiurile noastre de zi cu zi influențează culoarea dinților. Presupun că nu este o noutate pentru nimeni că băutul cafelei, fumatul sau consumul de alimente puternic pigmentate își lasă amprenta pe dantura noastră, dându-i o tentă neplăcută de galben sau maro.

Smalțul poate fi albit la domiciliu sau de către medicul dentist, dar această soluție este temporară, și va necesita o reîmprospătare la ceva timp.

Dacă ești în căutarea unei modalități mai ușoare de albire a zâmbetului, fațetele dentare pot fi soluția pe care o cauți. Acestea sunt în mare măsură rezistente la pete, așadar nu va trebui să îți mai faci griji cu privire la colorarea dinților, apărută în urma stilului tău de viață, sau de necesitatea recurentă a unei proceduri de albire a dinților.

  1. Rezolvă problemele cosmetice

Nu sunt mulți cei care se pot lăuda cu o formă perfectă a dinților de la natură! De fapt, este mult mai comun să avem câțiva dinți puțin strâmbi îndoiți sau chiar ciobiți. Aceste probleme pot fi rezolvate cu o varietate de tratamente ortodontice, dar totodată pot fi date uitării prin intermediul fațetelor.

Acestea sunt atașate pe suprafața frontală a dinților – așa că, deși poziția danturii nu se schimbă, micile defecte sunt „camuflate”. Dinții tăi naturali pot fi încă ușor strâmbi, dar nimeni nu va ști acest mic secret, în afară de tine și de medicul tău dentist.

Este important să reții că fațetele nu pot înlocui întotdeauna tratamentul ortodontic, iar medicul dentist te poate trimite la un specialist în Ortodonție în loc să recurgă pur și simplu la aplicarea acestora.

2. O soluție pentru smalțul deteriorat

Smalțul este puternic, dar nu indestructibil. Smalțul dinților tăi poate fi totuși afectat chiar și de periajul exagerat al dinților sau de consumul de alimente și băuturi foarte acide. Acidul din stomac, asociat cu afecțiunea de reflux acid poate, de asemenea, să îți deterioreze smalțul.

Acest lucru poate deveni un motiv de îngrijorare, deoarece smalțul este una dintre acele părți ale corpului nostru care nu se regenerează . Din fericire, poate fi înlocuit. Fațetele dentare sunt un tratament excelent pentru pacienții care suferă de smalț abraziv sau erodat, aducând un plus și prin faptul că sunt plăcute din punct de vedere estetic.

Dezavantaje – Clinica Stomatologica Trident

  1. Cost ridicat

Prețul fațetelor poate varia în funcție de mai mulți factori, luând în considerare și numărul de dinți pe care dorești să-l restaurezi. Un lucru este însă cert: fațetele sunt destul de scumpe. Clinica Stomatologica Trident are însă o ofertă atrăgătoare pentru acest tratament, costul unei fațete fiind de 2200 de lei – un preț avantajos pentru o astfel de intervenție, fără să faci compromisuri din punctul de vedere al calității!

2. Poate crește sensibilitatea dinților

Unii pacienți experimentează o creștere a sensibilității dinților după aplicarea fațetelor. Aceștia resimt sensibilitatea la alimente și băuturi fierbinți sau reci în primele zile după procedură, dar, de cele mai multe ori, dispare de la sine. Sensibilitatea dinților este incomodă și neplăcută, dar o poți gestiona cu produse potrivite. Folosește o pastă de dinți specială pentru ameliorarea sensibilității pentru ameliorarea durerii asociate cu această afecțiune.

3. Fațetele dentare sunt permanente

Fațetele dentare sunt considerate o procedură permanentă deoarece medicul dentist trebuie să schimbe structura dinților tăi naturali pentru a le plasa corect. Așadar, stratul exterior al smalțului dinților tăi va fi îndepărtat pentru a pregăti aplicarea acestora.

Fațetele dentare reprezintă o modalitate excelentă de a ascunde dinții decolorați sau ușor deteriorați. Însă este foarte important să faci această alegere în deplină cunoștință de cauză, cântărind avantajele și dezavantajele care vin la pachet cu această intervenție.

Dacă te-ai hotărât și dorești să urmezi acest tratament, Clinica stomatologica Trident este locul în care vei primi  fațete dentare la cele mai înalte standarde ale calității la un preț avantajos. Intră pe clinicatrident.ro pentru o programare și redă-i zâmbetului tău frumusețea care-ți dă încredere!

Andrei
KIP IN TACI

Clinica Stomatologica Trident

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*