#jandarmiada 10 august civism

Sunt o mica VIRGINA… atunci cand vine vorba de CIVISM!

De ce zic asta? Pentru ca desi am „trambitat” despre civism de multe ori inainte de marele PROTEST de Sambata, cred ca Lupta de gherila e singura solutie in lupta cu Sobolanii Rosii. Insa nu am crezut ca pot exista momente atat de grele.

La ce ma refer? La toata denigrarea de dupa, la toata mizeria aruncata si la toate minciunile aparute. Cei mai batrani „in meserie” mi-au spus ca ceea ce am vazut eu este SOFT si ca e un fel de frectie cu Carmol. Insa dupa ce m-am intors Sambata de la PROTEST ma simteam ca un student care scrisese in lucrare de nota 10, dar primise un 4, pentru ca profesorului nu-i placuse fata lui. Si de atunci pana astazi am tot „mestecat” la bomboana asta amara.

Iar de atunci si pana acum am ascultat parerile unora care si-au luat si bocanci in cap in anii trecuti sau care si-au pierdut o viata intreaga luptandu-se cu ROSII. Asa ca mai plangand, mai scancind ca un copil care s-a julit la genunchi m-am ridicat.

Si m-am trezit „dezvirginat, la capitolul Civism”

Sau cum bine mi-a spus un bun prieten:

AI FOST SI TU LA CURVE BAROSANE… in sfarsit!

Si cand ma uit la PSD, nu-l pot contrazice sub nici o forma.

Ce urmeaza? Pai Miercuri sunt in Victoriei la HORA UNIRII. Si maine am de gand sa fac un script si sa mai scot un vlog, ca sa va atrag si pe voi cei mai nehotarati. Sa nu dati prea tare cu rosii in mine, insa tot usor timorat voi fi, ca na, acum inca „ma ustura dezvirginarea la capitolul Civism”.

In rest LUPTAM si incercam sa fim MASA CRITICA ce poate face schimbarea Romaniei din CODASA EUROPEI in EXEMPLUL care am fost in week-end (prin aparitia in toate publicatiile europene, cu comentarii la nivel laudativ din toate partile).

HAI ROMANIA, HAI BUNUL SIMT, HAIDE CIVISMUL!

Andrei
KIP IN TACI

#jandarmiada 10 august civism

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*