ciprian stoian

Ciprian Stoian: Un baiat juma’ si un site frumos!

La FUTURE OF MEDIA 2016 stateam langa doi baieti (unul dintre ei Ciprian Stoian) care vorbeau despre SEO, despre advertoriale si despre brand awerness. Si cum regula la conferinte este – SCHIMBUL DE EXPERIENTA = PRIORITATE, nu am ratat ocazia de a-l intreba cine este.

S-a prezentat: Ciprian Stoian, blogger si pasionat de SEO!

Si am inceput sa facem un schimbul de pase, ca intr-un veritabil PING-PONG. Si nu a fost o partida cu castigator, ci o partida in care doream amandoi sa fie remiza, dar sa schimbam cat mai multe pase, pentru un antrenament „in forta”. Si chiar asa a fost…

V-am spus deja despre cine e vorba. Pe el il puteti gasi scriind la Ciprian Stoian si este in acelasi timp cel care care grija de ComunicarePR.Ro.

De ce sa ii deveniti client sau poate colaborator in servicii seo pe Bucuresti? Eu am gasit trei motive super-simple:

 1. Respect pentru munca lui si are curajul de a-i spune clientului daca nu poate face ceva
 2. Optimism si Curaj, caracteristice varstei, dar si a unei atmosfere creata de clientii multumiti
 3. Si nu in ultimul rand o incapatanare pentru CALITATE, chiar si in cadrul proiectelor mai prost platite sau in cadrul campaniilor benevole. De ce? Din PRINCIPIU

Andrei
KIP IN TACI

ciprian stoian

5 comentarii publicate

 1. Cunoscandu-l personal pe acest baiat, chiar tin sa mentionez ca NU „are curajul de a-i spune clientului daca nu poate face ceva”. Da, isi face treaba bine, dar doar atunci cand este pus sub presiune.
  In al doilea rand ar trebui sa mai invete putin limba romana, dar in rest e OK
  :)

  • Nu stiu despre ce vorbesti in comentariul tau, dar eu pot spune ca am fost clientul acestui baiat timp de 6 luni pentru un proiect si sunt foarte multumit de colaborarea mea cu el.
   Daca vrei sa critici sau sa spui ceva despre o persoana, macar ai decenta sa faci acest lucru cu un nume real si exemplu concret!
   Ciprian este un blogger profesionist si un freelancer foarte bun!

 2. Avand in vedere ca are trackback, va vedea si parerea ta.
  Ma bucur ca i-ai spus-o si sa speram ca aceste observatii il vor ajuta sa evolueze si sa ofere servicii din ce in ce mai bune! 😉

 3. Am colaborat cu Ciprian pentru cel putin 2 ani la publicatia Hyperflash si pot spune ca orice critica impotriva lui din mediul online este realizata doar din rautate sau invidie.
  El este foarte bun pe ceea ce face si nu ii inteleg pe cei care prefera sa critice o persoana fara sa o cunoasca si sa stie ce poate cu adevarat persoana respectiva.
  Eu unul sunt curios ce intelege „o prietena”, o persoana anonima prin faptul ca-l cunoaste personal pe Ciprian.
  In prezent, el se ocupa de realizarea unui site pentru mine si sunt foarte multumit de experienta si cunostiintele sale, dar si de modul in care acesta lucreaza.
  Eu il recomand celor care doresc un freelancer certificat Google Analytics si AdWords, un specialist in promovare online si optimizare SEO sau o persoana care sa-i ajute cu realizarea unui site.

 4. Nimeni nu e perfect, de aceea există oameni cărora le place să se plângă sau să critice pe unde pot, doar pentru că un serviciu – produs sau o persoană nu se ridică la standardele lor. Aceasta este realitatea!
  Ţinând cont de aspectele menţionate anterior şi de faptul că primul comentariu este postat de „o prietenă” anonimă, decizia mea este de a nu îi răspunde în mod direct.
  Dragi comentatori anonimi, mai uşor cu calomniile şi acuzele nefondate sub protecţia anonimatului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*