„Cimpanzeii si urangutanii” varstei a doua!!!

Sal’tare
Vedeti voi e o chestie sa scrii zilnic pe o jucarie numita blog. Unii oameni se ataseaza de bucata asta de univers virtual. Asa ca azi primesc de la cineva urmatorul mesaj pe mess:
„mai schimba bai si tu linia melodica
o dai pe criza de nervi cu blogu tau”

Adica sunt prea trist. Asa ca o dau si io in diverse azi. Ia sa vedem imi mai reuseste ca alta data? 😀
***
Stiti ca la orice nunta sau botez e clasic deja, ca dupa mujlocul petrecerii sa se bage Hi-Q cu Gasca si Voltaj – Ca la 20 de ani. Va dati seama ca toti „trecutii (nu numai de prima tinerete, ci si de a doua sau de a treia) sunt cei care sar cel mai tare. Par niste urangutani mici, carora le ofera ingrijitorul de la ZOO banane. Doar ca nu se scarpina in cap si nu se cauta de purici unul pe altul. In rest totul e ca acolo. Oamenii inca se cred tineri si cu un pic de alcool la bord, chiar se cred „gasca care petrece sus” sau „ca la 20 de ani”. Ei bine, cred ca astia de la Voltaj au picat si ei pe la vreo nunta de tipul asta si vazandu-i ce si-au zis:
BA TRE’ SA LE FACEM SI LOR O MELODIE, CA SARACII SUFERA PE MELODIILE COPIILOR!
Asa ca le-au facut rapid DEMATURIZAREA – cica primul videoclip filmat cu un telefon mobil.

Parca ii si vad pe categoria „varsta doua” cum vor adopta rapid melodia ca hit si cum vor sari ca nebunii si o vor canta. Da macar asta acu li se potiveste, macar partial. Sigur ca e cam scurta doar 3 minute juma’, da’ las ca scot ei si varianta mai lunga, ca astia sunt de cursa lunga! Si oadat cu melodia asta trec si ei saracii de la urangutani la cimpanzei. Nu de alta, dar de melodia din Jungle Book nu se va putea scapa in veci.

Pe asta nu o sa o puteti schimba sau inlocui cu nimic. Pai cimpanzeii de la nunti si botezuri pe ce credeti ca isi mai pot misca sexi burta si curu. E momentul lor de glorie! Chiar se cred ursul Baloo! :))
***
Ideea postului mi-a venit de la anuntul lui Sorin! Mersi man!
P.S. Daca deja vi s-a urcat la cap sangele si sunteti suparati pe mine, stati linistiti ma! Aveam chef de panarama! Si io sunt unul din urangutani si sunt primul care sare pe ring… si la anul schimb si prefixul! Deci sunt in „targetul alora de varsta a-II-a”! Asa ca doar zambiti vis-a-vis de ce ati citit, ca sa va prind uikendu’ cu zambetul pe buze!

Andrei… 😉
KIP IN TACI

3 comentarii publicate

  1. 1. chiar se vede ca ala e filmat cu telefonul mobil dar .. nu puteau sa-si cumpere si ei un telefon cu 5mp .. macar? .. plm .. bine ca n-au filmat cu o camera vga ca atunci .. dracu mai intelegea
    2. ce mai ascultam melodia aia de la cartea junglei cand eram mic :X

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*