tatici copil parinte tatic

Ciclo Familia – in Jurnal de Tatic! Ep.8

Sal’tare
Ciclo Familia! Vreau sa reinventez acest termen! Vreau sa imi aduc aminte de plimbarile in care ma carau ai mei parinti cu bicicletele si vreau ca la momentul cand bebe va deveni destul de mare invat sa poata mege 4-5 km pe bicicleta sa devenim niste adevarati ciclo-turisti. Si credeti-ma ca pentru un copil nu e amintire mai placuta decat plimbarile de acest tip.

  • De ce? Pentru ca plimbarea cu bicicleta ii ofera copilului acel ritm de schimbare al privelistii pe care si-l doreste. Cat sunt mici ii vei convinge greu sa se plimbe pe jos, daca drumul nu va avea ceva special (catarari, treceri peste podete, mici cascade sau alte lucruri care sa ii atraga), insa cu bicicleta va fi altfel, pentru ca a se descurca cu bicicleta propriu zis e pentru el o aventura
    Cum vreau sa il reinventez. Simplu? 3 biciclete si noi calare ele in plimbari pe valea Cerbului sau prin Plaiu Foii sau pe soseaua de sub Tampa sau pe Valea Doftanei sau pe sub munte prin Herculane sau pe traseele usoare din jurul Vulcanilor Noroiosi. Si probabil ca as putea continua cu lista insa vreau sa creez un fel de leapsa si va las si pe voi sa mai lasati idei. Si la fiecare idee a vostra o sa mai adaug si eu una. Sper ca lista sa se faca mare de tot!
    Si totusi poate va intrebati de unde pana unde mi-a venit ideea? Ete de la superb tura citita ieri la Gianina si Alin de pe Trans Alpina. Sigur ca la ei treaba asta cu bicicletele nu e jucarie. Ei au categorie dedicata. Insa uite ca mai sunt si altii ca ei: Lucitanus Land, Muntii carpati sau Amicii Muntilor!

2 comentarii publicate

Trackback-uri și pingback-uri 1

  1. pligg.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*