Cei care vin din urma… VIN BINEEE!

Sal’tare
Tatic fiind si obligat mai mult sau mai putin sa stau din cand in cand pe Disney la diverse seriale, am dat cautare pe net sa vad si eu adunate laolalta toate vocile actuale ale Disney Channel si le-am gasit rapid. Cum despre Miley Cyrus, Demi Lovato sau Selema Gomez am tot vorbit si se aude mereu la TV sau radio, le voi lasa la o parte. Insa mi-ar placea sa va gadil auzul cu unii care nu sunt chiar atat de mult prin tabloide, dar care suna BINE DE TOT: Cordin Bleu acu nu mai este un copil. Are 24 de ani, a dansat la Dansez pt tine pe la ei pe acolo si sper sa nu isi consume „energiile” pana la 30 si dupa aceea sa devina doar o epava a industriei muzicale.

Urmatoarea pe lista Tiffany Thorton – aia cu Steluta norocoasa. Asta e vocea care imi place cel mai mult.

Si nu in ultimul rand, cea mai mica dintre cele trei nominalizari, Debby Ryan. De la ea m-a cucerit aceasta „gadilare” de chitara.

P.S. Si adaug ca un fel de cireasa pe tort inca una care mi-a atras atentia la RECOMENDED VIDEOS – Bridgit Mendler. Eu nu ma omor dupa timbrul vocii ei, insa un mic spiridus cu care vorbesc mereu eu despre muzici, zice ca fata are potential. Voi ce ziceti? Este ea oare mai tare decat cei trei aminti mai sus?

Andrei
KIP IN TACI

Sursa imagine: NYTimes.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*