Ce-i cu Robbie asta ma?

Sal’tare. Da ma oameni buni, asa imi tot pun intrebarea de cand s-au format aia de la Take That:

CE VA OMORATI FRATE ATAT ROBBIE WILLIAMS? MARE OM, MARE CARACTER!

Sigur, asta pana duminica dupa amiaza, cand intamplator am gasit pe VH1 titlul de „Robbie Williams Day”. Asa ca neavand chef sa vad altceva, am zis sa vad ce ii poate pielea lu’ sex simbolu’ asta mic. Si reactia a fost pe masura:

OPSSS, WHAT THE FACK IS HAPPENING?

De ce asa o reactie? Pai cam cunosteam melodiile si le mai si fredonam. Pai si nu ziceam eu ca nu sunt fan Williams?

Ba da, dar uite ca am cam crescut cu el. Daca ma intrebi acum nume ale melodiilor lui, nu imi voi aminti decat Supreme-ul pe care il ascultam mereu prin discoteci sau la radio in masina si cover-urile dupa Bee Geees cu care a facut furori in vremea cand era cu Take That.

Acum imi pun intrebarea: DE CE E TOT PE VAL DE ATATIA ANI?

Pentru ca stie sa fie un ONE MAN SHOW real si pentru ca are in spate o „strucura” pe care se poate baza. Plus ca are o placere copilaresca de a se bucura de realtia cu spectatoru. E ceva ce vine natural si asta se simte clar la concertele sale. Plus ca daca vreti poate fi un fel de Madona in varianta masculina.

Adica stie sa se foloseasca de motivul SEX si SEXUALITATE in promovarea muzicii si a imaginii sale. Si cum stim cu totii ca SEXUL vinde, iata ca si el vinde inca bine. Totul e sa ramana la acest nivel si sa nu dea in vulgaritate.

Altceva nu mai zic nimic, insa as fi tare curios cum il vad pe nenea asta mondenii de la Monden.Info si DiverCityCafe.Ro.
Si ca sa nu ziceti ca vorbesc in dodii sau ca m-a luat valul, iata un concert a lui Robbie.

Andrei
KIP IN TACI

6 comentarii publicate

  1. Este in topuri , poate pentru ca este bun in ceea ce face, sau e un business man si stie ce se cere pe piata :)))))))) , oricum te-ai gandi, ceva tot inseamna…..

  2. Este un produs care vinde. Si atunci se investeste multa publicitate in el. Asa a fost si cu Michael Jackson. Si unde a ajuns… nici numele nu i se mai stie dar melodiile odata intens fredonate.
    o zi minunata iti doresc

  3. @YO – sa stii ca matalutza chiar ai dreptate. Bine pusa problema! 😉
    @James – aici tre sa te contrazic. Sa stii ca si din generatia noua sunt multi care inca asculta Michael Jackson. Si asta vad si dupa muzica gasita pe DC++ sau pe Torentt. Si cred ca si la Williams fenomenul va fi cam acelasi. Se va micsora in intensitate, dar nu va disparea! 😉

  4. Robbie Williams..sexy,sexy,sexy..a,da..si un excelent cantaret:P he has a special voice…there’s something in his voice….it makes me feel special;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*