Ce frumosi sunt directorii care stiu sa PREVADA!

Sal’tare
Am avut parte in viata de sefi care au stiut sa fie oameni superbi si jigodii, pe care imi doresc sa ii uit, dar pe care amintirile rele nu ma lasa. Insa azi am chef sa va vorbesc despre cei care mi-au placut la un moment dat.
* Primii sunt aia care au stiut sa zica DA, putem face o echipa impreuna, dar la un moment dat s-a produs un „declick”. Sau poate mereu a fost asa, doar ca la acel moment am observat eu starea de fapt
* Categoria a doua sunt cei care nu-ti promit nimic si nu-ti fac decat o singura oferta, pe care o tin pana la final. Doar ca problema lor e una grava. Ei cred, ca daca ei nu mai evolueaza, nici ceilalti de langa ei nu mai au chef de evolutie. Pacat de taria lor de caracter si de ambitie!
* Si ultima si cea mai frumoasa categorie sunt cei care cam stiu dinainte cand vei pune tu o intrebare si mai ales ce intrebare si iti dau raspunsul. Avantajul lor e faptul ca sunt intotdeauna deschisi la nou si deschisi la adaptare. Au viziune si stiu sa o folosesca.
P.S.1. Sa nu credeti ca sunt niste optimisti incurabili, astia din ultima categorie. Nu sub nici o forma! Ei sunt realistii aia care stiu clar ce sa dea oamenilor si ce sa le ceara!
P.S.2. Am uitat pe careva?
Andrei… 😉
KIP IN TACI

4 comentarii publicate

  1. Cred ca exista mai multe categorii de sefi, la fel cum sunt de angajati. Dintre aia misto, ar mai fi aia care merg la drink building-uri si te trateaza ca pe egalul lor, si atuncic and vine vorba de munca si de lucruri serioase, fiecare isi stie locul, totul intr-o atmosfera destinsa.
    Exista multe categorii desefi naspa, dar le voi enumera cand o sa scrii despre. 🙂
    Ada’s last blog post..Nu sunt perfecta

  2. De aia nu voi scrie, ca de e satula lumea si nici nu vreau sa duc mai departe modelul! Iar despre asyia am scris pentru ca vroiam sa le aduc „cinstirea mea”! 😉

  3. Sunt multe calităţi pe care trebuie să le deţină un şef ca să fie apreciat de subalternii săi. Există însă şi multe alte calităţi pe care trebuie să le aibe ca să fie apreciat şi de şefii lui. Problema apare în momenul când există un conflict între ele. Aici cred că se despart managerii foarte buni de cei buni…
    pauzamea’s last blog post..Pauza mea de pauză

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*