Ce atata istorie?!?

Sal’tare
Stiu ca am zois ca nu mai zic nimic de KOSOVO, insa nu ma pot abtine sa nu va arat ce zice DORINA.
Si sa nu imi spuneti ca nu le zice bine, ca nu va cred nici oricat mi-ati spune!
Bravos fata!
Andrei… 😉
KIP IN TACI

5 comentarii publicate

 1. Esti indignat? N-ar trebui! Stim bine ce o „mana” pe doamna secretar sa rosteasca asemenea discursuri. As vrea s-o vad insa cum ar reactiona daca ne-am lua de istoria lor, a americanilor sau a negrilor( o fi uitat de razboiul de secesiune?)! Putem s-o facem, nu? Avem atat curaj sau nu despre noi e vorba in propozitie?:-\”
  Giu’s last blog post..Datu’ cu parerea.

 2. Mda o reactie destul de subiectiva, cred ca si eu ma regasesc in acele cuvinte dar dupa cum stiti ca un sat fara caini nu prea o duce bine, eu ca om obisnuit prefer sa am un caine sau mai multi fie ca este SUA, China, Rusia, Anglia etc… ca SUA este mai breaz asta e alta treaba bravo lor ce profita de „prostia” altora. Sunt multe de spus pe tema asta dar sunt curios cine si-ar asuma pozitia asta de „caine breaz al satului” daca SUA nu e bun? Rusia? China?

 3. @Giu – ca individualitati cred ca gasim curajosi! Insa din punct de vedere al curajului COLECTIV, nu cred ca avem sansa sa gasim asa ceva!
  @Jonny – io as merge pe mana Chinei ( 😀 ). Insa cum drumu’ pan’ la chinezi, trece tot pe la rusi, nu cred ca avem cum sa scapam de dumnealor!
  P.S. Acum serios fiind zic sincer, ca mi-ar placea niste relatii economice, care sa ne ofere sansa de a putea pune conditii in alegerea „cainelui breaz” si nu sa fim „copii cu bube in cap ai Europei”, pe care nu vrea sa ii apere ssi nici sa ii atace nimeni!
  🙁

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*